Gaziantep Büyükşehir Belediyespor- Adana Demirspor: 3-1

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor- Adana Demirspor: 3-1

Sivasspor tarafından 16.sı düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nın 3.'cülük maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor’u penaltı atışları sonucu 3-1 yenerek kupada 3. oldu.Cumhuriyet Kupasının 3.'cülük maçında Gaziantep...

Sivasspor tarafından 16.sı düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nın 3.'cülük maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor’u penaltı atışları sonucu 3-1 yenerek kupada 3. oldu.

Cumhuriyet Kupasının 3.'cülük maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Adana Demirspor kaşı kaşıya geldi.

Maçın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya konulmazken her iki takımda bir birine üstünlük sağlayamadı. 0-0 biten ilk yarının ardından ikinci yarıda golsüz geçildi. İki takımda gol için atak yaptı ancak gol atma başarısını gösteremedi.

Maç kupanın ilk iki maçında olduğu gibi yine penaltılara kaldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor penaltı atışları sonunda Adana Demirspor’u 3-1 yenerek kupada 3.'cülüğü elde etti.

Maç sonrası düzenlenen kupa töreninde 4. olan Adana Demirspor’a kupasını Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz verirken, 3. olan Gaziantep BB’nin kupasını ise Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.