Gaziantep Baklavacısı Havzan'da hizmete girdi

Gaziantep Baklavacısı Havzan'da hizmete girdi

Konya’da işletmeci İbrahim Taşdemir tarafından açılan Gaziantep Hacı İbrahim Usta Baklavacısı, damak tadına düşkün olanlar için çok farklı ve lezzetli seçenekler sunuyor.

Konya’da işletmeci İbrahim Taşdemir tarafından açılan Gaziantep Hacı İbrahim Usta Baklavacısı, damak tadına düşkün olanlar için çok farklı ve lezzetli seçenekler sunuyor. Tatlıcının açılış töreninde konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Kamil Sağlam, Konya Defterdarı Şahin Özmertyurt, Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcı, Konyaspor futbolcusu Ömer Ali Şahiner ve çok sayıda davetli katıldı.

Havzan Mahallesi'nde açılan iş yerinde  konuklara tatlı ikram edildi. “Gaziantep Hacı İbrahim Usta Baklavacısı, ferah ve nezih bir ortamı siz ve sevdiklerinizin beğenisine sunuyor” diyen dükkân sahibi İbrahim Taşdemir, “Gaziantep Hacı İbrahim Usta Baklavacısı olarak hem birbirinden enfes hemde sağlık bilgisi açısından titiz bir ortamda hazırlanan ve sergilenen ürünlerimizi, güleryüzlü hizmet anlayışıyla müşterilerimizin beğenisine sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum