Gayrimüslüm Çiftin Cenazesi Adli Tıp'a Kaldırıldı

Gayrimüslüm Çiftin Cenazesi Adli Tıp'a Kaldırıldı

Beşiktaş'taki evlerinde ölü bulunan Jak ve Georgia Karako çiftinin cenazeleri, polisin yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayı duyup çiftin oturduğu siteye gelen Karako ailesinin yakınları cenaze aracını...

Beşiktaş'taki evlerinde ölü bulunan Jak ve Georgia Karako çiftinin cenazeleri, polisin yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayı duyup çiftin oturduğu siteye gelen Karako ailesinin yakınları cenaze aracını durdurarak tepki gösterdi.

Balmumcu Mediko 2 Sitesi'nde meydana gelen olayın ardından polis, çiftin ölümlerini araştırmak için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Evde yapılan incelemelerin ardından çiftin cenezeleri Adli Tıp Kurumu'na ait araçla morga kaldırıldı. Bu arada cenazelerin siteden çıkışı esnasında siteye gelen Karako ailesinin yakınları büyük üzüntü yaşadı. Karako ailesinin bir yakını cenazelerin bulunduğu aracı bir süre durdurarak aracın sürücüsü ile konuştu. Ailenin diğer üyeleri tarafından sakinleştirilen kişi, daha sonra aracın siteden çıkışına izin verdi.

Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan çiftin kesin ölüm nedeni yapılacak incelemenin ardından netleşecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.