Garenta’dan Konya’ya özel kampanya

Garenta’dan Konya’ya özel kampanya

Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor'un bünyesinde araç kiralama hizmeti veren Garenta, 1 Eylül'de Konya'da yapılacak İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu'ya destek veriyor.

Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor'un bünyesinde araç kiralama hizmeti veren Garenta, 1 Eylül'de Konya'da yapılacak İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu'ya destek veriyor. Araç kiralama pazarının yeni nesil markası Garenta, 1 Eylül’de Konya’da yapılacak İPZ ana destekçisi oldu. Marketing Türkiye ve Marketing Management Instutite tarafından düzenlenen etkinlik, Konya’nın önemli şirketlerinden ve markalarından katılımcıları bir araya getirecek. İPZ’de, son dönemde dünyada ve Türkiye’de trend olan paylaşım ekonomisi ve araç kiralama sektörü hakkında paylaşımlarda bulunacak olan Garenta, Konya’da uzun dönem araç kiralama ihtiyacı olanlar için özel bir kampanya hazırladı.

30 Eylül’e kadar www.garentapro.com web sitesinden ilk defa online uzun dönem araç kiralayanlar, boşluksuz “konyadafırsatvar” kodunu girerek yüzde 5 indirimden faydalanabilecek. Garenta, uzun dönem kiralama markası GarentaPRO ile kurumsal firmaların yanı sıra bireysel ihtiyaçlar için de çözümler geliştirerek, geniş bir müşteri profiline hizmet veriyor. GarentaPRO, Türkiye’de bir ilk olan online kiralama sistemi ile müşterilerin hayatını kolaylaştırıyor. Yeni kurulan şirketlere araç kiralama ve kredi kartı ile 9 taksitle ödeme imkanı, esnek para birimi ve ödeme koşulları, müşteri ihtiyaçlarına cevap veren araç filosu, 7/24 hizmet anlayışı, orijinal yedek parça ve yetkili servisler, araç yolda kaldığında ikame aracın 24 saat içinde hazır olması ve müşterilerin güvenliğinin ön planda tutulması GarentaPRO’nun fark yaratan avantajları arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.