Galibiyetle veda etmek istiyoruz

Galibiyetle veda etmek istiyoruz

Mustafa Alper Avcı, "Yarın genç oyuncularımıza şans vererek oynayacağız. Atatürk Stadyumu'nda son maça çıkacağız, inşallah yarın güzel bir şekilde veda etmek bize nasip olur" dedi

Anadolu Selçukspor, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 34.haftasında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırlayacağı Hacettepe karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda futbolcuların oldukça moralli olduğu gözlemlendi. Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı son antrenmanın ardından maçın hazırlıklarını tamamlayacak.Yavru Kartal'da cumartesi günü oynanacak karşılaşmada gençlerin sahada olması bekleniyor.

GENÇLERE ŞANS VERECEĞİZ

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, "Daha farklı bir ortamda bu maça çıkmayı arzu ederdik. Ancak yaşadığımız şartlar neticesinde bu maçı biraz daha genç oyunculara şans vererek oynayacağız. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda son maça çıkacağız, inşallah Cumartesi günü güzel bir şekilde veda etmek bize nasip olur. Önümüzdeki senenin planlaması içinde genç oyuncularımıza şans verebiliriz, onların maç performanslarını görmek istiyoruz” dedi

KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Gelecek sezon ile ilgili planlama yapmaya başladıklarını kaydeden teknik direktör Alper Avcı, "Kendi adıma çok mutluyum, burada güzel işler yaptık, görev yaptığım süre içerisinde güzel işlere imza attık diye düşünüyorum. Gelecek sezon içinde planlamaları şimdiden yapmaya başladık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımız bir sezonu geride bıraktık. Şimdi iyi bir yapılanma içerisine girmemiz gerekiyor, beklentiler daha da yüksek olacak elbette ki.

Mevcut kadro ile sezon ortasında göreve gelirken, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Eksiklerimiz vardı elbette ki, ancak şartlar gereği mental olarak sıkıntılı bir dönemde göreve başladıktan sonra kendi adınıza olumlu insiyatif koymak zorundaydınız. O zorlu dönemi atlattık, bizim için bir tecrübe oldu. Şimdi önümüzdeki sene ile alakalı pilot takım gerçeğinden de yola çıkarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hem gençlerden, hem de kendi adımıza bir yaş kriteri koyarak bu kriter içinde nispeten tecrübeli, bu ligin havasını solumuş oyuncularla güzel bir karma oluşturarak, önümüzdeki sene hem asıl amacımıza uygun olarak Konyaspor'a oyuncu vermek, hemde mümkün olduğu kadarıyla play-off hattında tutunabilmek için çalışacağız. Bununla ilgili hazırlıklarımıza başladık” ifadelerini kullandı.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.