Galibiyete inanıyoruz

Galibiyete inanıyoruz

Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Ahmet Eser, Hacettepespor deplasmanından arzu edilen sonuçla döneceklerine inandıklarını belirterek, bu konuda teknik ekibe ve oyunculara güvendiklerini söyledi

Anadolu Selçukspor'un  son haftalarda yakaladığı çıkışı Ankara deplasmanında Hacettepespor karşısında da sürdüreceğine inandığını kaydeden Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “İkinci yarının ilk 3 maçında alınan sonuçlar bizi alt sıralardan uzaklaştırması anlamında iyi oldu. Takımımızın Hacettepe deplasmanında da aynı mücadeleyi göstererek, iyi bir sonuç alacağına inancımız tamdır” dedi. 
 
GALİBİYETİ KAÇIRDIK
Geçtiğimiz hafta sonunda iç sahada oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında galibiyeti kaçırdıklarını bildiren Ahmet Eser, “Özellikle ligin ikinci yarısı ile beraber yakaladığımız bir çıkış var. Takımımız oynadığı müsabakaların hiç birisinde oyunun kontrolünü kaybetmedi ve rakibi karşısında hep sonucu isteyen, kazanmak arzusuyla saldıran, son dakikaya kadar terini akıtan bir görüntü içinde oldu. Bunun karşılığını da almaya devam ediyor. Lider Ümraniyespor karşılaşması ile başlayan bu seride rakibimiz olan Tarsus İdmanyurdu karşısında deplasmanda alınan farklı galibiyet ve lig üçüncüsü Yeni Malatyaspor karşısında kaçırdığımız galibiyet bunun göstergesi. Direkten dönen topumuz ve kaçırdığımız penaltı pozisyonlarını da düşünürsek maçı çok rahat kazanabilirdik. Ama takımımızın aynı ciddiyetle çıkacağı Hacettepespor karşılaşmasında kaybedilen bu puanları telafi ederek çıkışını sürdüreceğini biliyoruz. Alınan iyi sonuçlar ve sıralamada yükselişte olmamızın getirdiği moral ile takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Oldukça güçlü ve genç bir takımla oyacağımızın bilinci içerisinde hazırlanıyoruz” dedi.
 
TEK EKSİK HALİL İBRAHİM
Takımda Halil ibrahim'in dışında önemli bir eksiklerinin olmadığını söyleyen Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Ahmet Eser, konuyla ilgili şunları söyledi:  “Kart cezalısı Halil İbrahim Sönmez bu hafta takımımızla birlikte olamayacak. Ancak onun yerine forma giyecek arkadaşımızda en az onun kadar mücadele ederek sonuç almaya çalışacaktır. Teknik Heyetimizin bu konuda alacağı tedbirlerle Hacettepe deplasmanından arzu edilen sonuçla döneceklerine inanıyoruz. Lig sıralamasına bakıldığında rakiplerimizden bir tanesi ile oynayacağız. 6 puanlık maç olarak tabir edilen müsabakalardan birisine daha çıkacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.