Galibiyet hasreti büyüyor

Galibiyet hasreti büyüyor

Atiker Konyaspor'da galibiyet hasreti 11 maça çıktı Yeşil-beyazlı ekip oynadığı son 11 maçta 7 beraberlik 4 yenilgi aldı. Atiker Konyaspor bu sonuçlarla ligde en fazla berabere kalan 2. takım konumuna geldi

Atiker Konyaspor'da galibiyet hasreti sürüyor . Yeşil-beyazlı ekip, 11 maçtır 3 puan yüzü göremedi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında evinde Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Atiker Konyaspor’da üç puan özlemi 11 maça çıktı. Yeşil-beyazlı takımın başına 3. kez geçen teknik direktör Aykut Kocaman da, Konyaspor ile ilk kez bu kadar uzun süre galibiyete hasret kaldı.

Son lig galibiyetini 27 Ocak’ta Konya’da oynanan maçta Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek alan yeşil-beyazlılar, bu tarihten itibaren oynadığı 11 maçta 3 puana ulaşamadı. Konyaspor bu süreçte 7 beraberlik alırken, 4 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda 6 gol atan yeşil beyazlılar kalesinde 12 gol gördü ve hanesine 7 puan yazdırabildi.

KONYASPOR PUANLARI TEK TEK TOPLUYOR

Süper Lig’de son dönemde oynadığı karşılaşmalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Atiker Konyaspor beraberlik istatistiği ile de dikkat çekti. Yeşil-beyazlı ekip 30 haftada 14 beraberlik aldı.

Atiker Konyaspor son haftalarda gösterdiği performansla 3 puana hasret kaldı. Ligdeki son galibiyetini 19. haftada Antalyaspor’u 2-0 yenerek alan Atiker Konyaspor, 11 haftadır maç kazanamıyor. Yeşil-beyazlı ekip son haftalarda aldığı beraberliklerle ligde en fazla berabere kalan 2. Takım konumuna geldi. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 30 maçta 14 beraberlik alarak Bursaspor’un ardından en fazla beraberlik alan takım olarak göze çarptı. 30 maçta 15 beraberlik alan Bursaspor  30 puanla 15. sırada yer alıyor. Atiker Konyaspor iç sahada oynadığı 15 maçta 6 beraberlik alırken dış sahada  oynadığı 15 maçta ise 8 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada Bursaspor, Beşiktaş, Yeni Malatya Göztepe Sivasspor ve Galatasaray maçlarında sahadan 1 puanla ayrıldı. Atiker Konyaspor deplasmanda ise Antalyaspor, Çaykur Rizespor,  Sivasspor,  Galatasaray,  Akhisarspor, Bursaspor Fenerbahçe ve Ankaragücü takımları ile berabere kaldı.  Ligde Bursaspor 15 beraberlikle  bu alanda ilk sırada yer alırken Atiker Konyaspor 14 beraberlikle bu alanda 2 sırada yer alıyor. Fenerbahçe 13 beraberlikle 3. Çaykur Rize ise 12 beraberlikle bu alanda 4. Sırada bulunuyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.