Galibiyet bize cesaret verdi

Galibiyet bize cesaret verdi

Atiker Konyaspor’un Kardemir Karabükspor karşısındaki ikinci golünü atan Deni Milosevic, aldıkları galibiyetin kendilerine cesaret verdiğini söyledi. Milosevic bu sezon ligdeki ikinci golünü de atmış oldu

Atiker Konyaspor’un Karabükspor’u 2-0 yendiği maçta takımının ikinci golüne imza atan Boşnak futbolcu Deni Milosevic, kendisinin de ligdeki ikinci golünü kaydetmiş oldu. Milosevic, daha önce Konyaspor’un Osmanlıspor’u 1-0 mağlup ettiği maçta takımının galibiyet golünü atmıştı. Ligde 15.maçını oynayan genç oyuncu Avrupa Ligi’nde de 6 maça çıktı ve burada da 1 gol kaydetti.

TAKIMIMA KATKI SAĞLADIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Atiker Konyaspor’un Karabükspor karşısında aldığı galibiyete katkı sağlayan  Boşnak oyuncu Deni Milosevic  yaptığı açıklamada, “Bize cesaret veren bir galibiyet ve maç oldu. Taraftarlarımızın önünde galibiyet aldığımız için mutluyuz. Çok iyi bir sonuç oldu. Son derece kolektif ve bir bütün olarak oynadığımız bir maçtı. Bu oyun tarzı bize önümüzdeki maçlar için umut verdi. Tabii ki ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Tatile rahat kafayla çıkmak istiyoruz. Gol atarak takımıma katkı sağladığım için de çok mutluyum” dedi.

SKUBİC DE 4. GOLÜ ATTI

Atiker Konyaspor'da Karabükspor maçının ilk golünü penaltıdan atan  Nejc Skubic ise Süper Lig'de 4.golünü attı Maçın 18.dakikasında kazanılan penaltı atışını golle sonuçlandıran Sloven oyuncu, bu sezon Süper Lig’deki 4.golünü attı. Takımın bu sezon en golcü oyuncusu olan Skubic, daha önce de Gençlerbirliği, Başakşehir ve Sivasspor ağlarını sarsmıştı. Ligde 1 asisti bulunan başarılı sağ bekin, UEFA Avrupa Ligi’nde de 1 golü bulunuyor.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.