Galatasaraylı Eski Oyuncunun Kaçırılan Kızı Bulundu

Galatasaraylı Eski Oyuncunun Kaçırılan Kızı Bulundu

Çanakkale'de, Galatasaraylı eski oyuncu Haşim Murat Yurdakul'un kaçırılan kızı Ege Yurdakul (17), jandarma ekipleri tarafından bulundu. Ege Yurdakul'u kaçıran şahıs gözaltına alındı. Galatasaray'ın eski basketbol takımı oyuncularından...

Çanakkale'de, Galatasaraylı eski oyuncu Haşim Murat Yurdakul'un kaçırılan kızı Ege Yurdakul (17), jandarma ekipleri tarafından bulundu. Ege Yurdakul'u kaçıran şahıs gözaltına alındı.

Galatasaray'ın eski basketbol takımı oyuncularından Haşim Murat Yurdakul'un kızı Ege Yurdakul, tatil için geldiği Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesi, Dalyan köyü Odunluk İskelesi mevkiindeki yazlıklarının olduğu bölgede 3 gün önce kaçırılmıştı. Ailenin haber vermesi üzerine Çanakkale Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan özel bir tim arama çalışması başlatmıştı.

Gelen bilgiler doğrultusunda ekip, Kazdağları'nın eteklerinde bulunan Bayramiç ilçesine bağlı Evciler köyü kırsalında bir tarla içinde naylondan yapılmış barakada Ege Yurdakul ve kendisini kaçıran 21 yaşındaki C.T.’ye ulaştı. Yurdakul ve gözaltına alınan C.T, daha sonra gece Geyikli Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Ege Yurdakul'un ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edileceği belirtilirken, C.T'nin ise mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.