Galatasaray'dan Hamzaoğlu'na yeni sözleşme

Galatasaray'dan Hamzaoğlu'na yeni sözleşme

G.Saray Yönetimi, sarı-kırmızılı takımı şampiyonluğa taşıyan Hamza Hamzaoğlu'nun 500 bin dolarlık maaşına zam yaparak sözleşmesini uzatacak.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray, tarihe geçen hocasını bırakmayacak. Hem futbolcu, hem de teknik adam olarak Galatasaray Kulübü’nde şampiyonluk yaşayan tek isim olan Hamza Hamzaoğlu, yoluna sarı kırmızılı ekipte devam edecek.

''BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ''

Prandelli’nin gönderilmesi sonrası 6 aylık sözleşme yaparak Galatasaray’ın başına geçen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile şampiyonluk gecesi söz kesildi.

Galatasaray’ın çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek, Ortaköy Feriye Lokantası’ndaki gecede Hamza Hamzaoğlu ile buluştu ve “Yola birlikte devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MAAŞINA ZAM YAPILACAK

31 Mayıs 2015 tarihinde kontratı sona erecek olan Hamza Hamzaoğlu ile başkan Dursun Özbek, 3 Haziran’daki Türkiye Kupası finali sonrası sözleşme imzalayacak. Başkan Özbek, 4. yıldızın mimarı Hamza Hamzaoğlu ile tüm başkanlık süresini kapsayacak 3 yıllık bir anlaşma yapacak.

Ayrıca sezon ortasında hiç para konuşmadan Galatasaray’a ‘Evet’ diyen ve meslektaşlarıyla kıyaslandığında 500 bin dolar gibi çok mütevazı bir rakam karşılığında imza atan Hamza Hamzaoğlu’nun ücretine de zam yapılacak.

3 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİF EDİLECEK

Sarı-kırmızılılar, son iki yılı opsiyonlu olmak üzere 3 sezonluk mukaveleyi Hamza Hamzaoğlu’nun önüne koyacak. Bu sezon sadece 500 bin dolar alan genç çalıştırıcının parası 1 milyon 750 bin dolarla başlayacak, diğer iki sezonda 250’şer bin dolar artacak.

Yeni başkan Dursun Özbek’in, “Yola birlikte devam edip büyük başarılara koşalım” dediği Hamza Hamzaoğlu da, “Galatasaray benim ailem. Burada olmak bana sonsuz bir gurur veriyor” sözleriyle koşulsuz kalacağını ortaya koymuş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.