Galatasaray’a şansı tutmuyor

Galatasaray’a şansı tutmuyor

Atiker Konyaspor hafta sonu sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip son 10 maçta rakibine karşı galibiyet alamadı. Atiker Konyaspor bu maçta Galatasaray karşısındaki kötü performansını noktalamak istiyor

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci yarısı 13 Ocak Cuma günü başlayacak. Atiker Konyaspor sezonun 17.hafta maçında  Cumartesi günü evinde Galatasaray ile karşılaşacak.

HAZIRLIKLAR DÜN BAŞLADI

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında evinde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına dün başladı

Antalya kampı sonrası pazartesi gününü izinli olarak geçiren Atiker Konyaspor’da gözler Galatasaray maçı hazırlıkları başladı. Kayacık Tesisleri’nde toplanan yeşil-beyazlı ekip dün saat 16.00'da tesislerde toplanarak zorlu maçın antrenmanlarına yeniden başladı.

GALATASARAY’A KARŞI ŞANSI TUTMUYOR

Atiker Konyaspor’un Galatasaray karşı şansı tutmuyor. Galatasaray en kötü olduğu sezonda bile yeşil-beyazlı ekibi yenmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon sıralamada rakibine 15 puan fark atan Atiker Konyaspor  aynı sezonda rakibine evinde 4-1 yenilirken dış sahada oynadığı maçta ise sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Atiker Konyaspor rakibi ile oynadığı son on maçtan sadece 2 berberlik çıkarabildi. Yeşil-beyazlı ekip diğer maçlarda ise rakibine boyun eğdi.

SON GALİBİYET 14 YIL ÖNCE

Atiker Konyaspor, Galatasaray karşısındaki son galibiyetini 2003-2004 sezonunun ilk yarısında almıştı.  Yeşil-beyazlı ekip 13 Eylül 2003’te oynanan maçta sarı-kırmızılı ekibi Zafer Biryol’un golüyle 1-0 mağlup etmişti. Atiker Konyaspor, bu maçtan sonra bir daha rakibine karşı kazanma başarısı gösteremedi.

BEŞİKTAŞ VE FENER KARŞISINDA DAHA İYİ

Atiker Konyaspor'un Galatasaray'a nazaran Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye karşı son 10 maçta şansı tutuyor. Yeşil-beyazlılar, her iki takıma karşı çıktığı maçlarda puan almayı başardı. Beşiktaş ile çıktığı son maçta 3 galibiyet alan Konyaspor, 3 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 4 maç ise beraberlik sonuçlandı. Anadolu Kartalı, Fenerbahçe'ye karşı ise son 10 maçta sadece 2 maçtan galibiyetle ayrıldı.1 maç beraberlikle sonuçlanırken 7 maçı ise Fenerbahçe kazandı.

GALATASARAY TAT VERMEDİ

Sarı-kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci bölümünün hazırlıkları kapsamında Dammam kentindeki Prens Muhammed bin Fahd Stadı'nda oynanan maçta El İttifak ile karşılaştı. Galatasaray, Konyaspor maçı öncesinde Suudi Arabistan'ın El İttifak takımına konuk olduğu hazırlık maçında 3-1 yenildi.

RODRİGES FORMA GİYEBİLECEK

Galatasaray'ın Yeşil Burun Adaları'ndan kanat oyuncusu Garry Rodrigues'i Süper Lig'in ilk haftasında sahaya sürmeyi planlıyor. Galatasaray'dan PAOK'tan renklerine kattığı Garry Rodrigues, Konyaspor maçında sahada olacak. 26 yaşındaki kanat oyuncusunu Florya'da hemen antrenmanlara başlatarak hazır hale gelmesini hedefleyen Galatasaray'da, Rodrigues'i Atiker Konyaspor maçında oynatmayı planlıyor. Rodrigues, Bruma ve Yasin'in kart cezaları nedeniyle cumartesi akşamı oynanacak Atiker Konyaspor maçında ayağının tozuyla ilk 11'de forma giyecek.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.