Galatasaray ve Beşiktaş dev derbiyi bekliyor

Galatasaray ve Beşiktaş dev derbiyi bekliyor

Galatasaray ile Beşiktaş, bu akşam Aslantepe'de karşı karşıya gelecek.

 

Süper Lig’in lideri Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’ne katılma mücadelesi veren üçüncü sıradaki Beşiktaş, bugün saat 20.00’de Arena’da zorlu bir karşılaşmaya çıkıyor. Sarı-Kırmızılılar, evindeki derbiyi kazanıp Fenerbahçe’ye karşı elde ettiği şampiyonluk yarışındaki avantajı son haftaya taşımanın planlarını yapıyor.

Lig TV’den naklen yayınlanacak kritik sınavın hakemi Hüseyin Göçek. Formasına dördüncü yıldızı takmak isteyen Cim Bom’da taraftar, kutlamalar için hazır. Arena’yı gelin gibi süsleyen Sarı-Kırmızılılar, koreografiler ve karton şovlarla futbolcularına moral verecek. Aslan’ın hocası Hamza Hamzaoğlu, talebelerini stres ve riskten uzak durmaları konusunda uyardı. Kartal’ın antrenörü Slaven Bilic de Türkiye’deki ilk derbisini kazanmanın peşinde.

GÖZLER 10'LARDA

Bu akşam Türk Telekom Arena'da nefesleri kesecek derbide gözler, iki takımın 10 numaralarında olacak. Galatasaray'da Wesley Sneijder, Beşiktaş'ta ise Olcay Şahan, takımlarının dev maçtan galibiyetle ayrılması için mücadele edecek.

Süper Lig’de sezonun son derbisine Türk Telekom Arena Stadı ev sahipliği yapacak, Galatasaray-Beşiktaş arasında nefesleri kesecek mücadeleye iki takımın 10 numaraları damgasını vuracak. Sarı-Kırmızılılar’da Wesley Sneijder, Siyah-Beyazlılar’da ise Olcay Şahan, takımlarının en güvendiği oyuncular arasında yer alıyor. Ev sahibinde Sneijder, özellikle son haftalarda oldukça etkili bir performans ortaya koyuyor. Hollandalı futbolcu, takımına şampiyonluk ve beraberinde gelecek 4. yıldızı mutlaka kazandırmak istiyor. Son olarak Gençlerbirliği karşılaşmasında sahne alan tecrübeli futbolcu, takımına galibiyeti getiren golü atarak, tribünleri coşturmuştu. Bir kez daha zafere liderlik etmek isteyen Sneijder, bu mücadeleye tam anlamıyla konsantre olmuş durumda.

Moraller bozulmuştu

Kara Kartal’ın bu sezon dikkat çeken isimleri arasında yer alan Olcay Şahan, takımının şampiyonluk yarışında geri kalmasının ardından diğer arkadaşları gibi moral bozukluğu yaşamıştı. Ancak sezonu derbi galibiyetiyle kapatmayı hedefleyen Kartal’da Olcay, ligdeki son golünü 5-1 kazanılan Kasımpaşa sınavında kaydetmişti. Demba Ba, Gökhan Töre ve Sosa ile birlikte Aslan’ı yıkmayı planlayan Olcay, derbilerdeki şanssızlığa son vermeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.