Galatasaray: Prandelli ile devam edeceğiz

Galatasaray: Prandelli ile devam edeceğiz

Galatasaray yönetiminden yapılacak ilk açıklamada 'Prandelli ile yola devam edeceğiz!' mesajı geldi.

Abdurrahim Albayrak, Prandelli ile yola devam edeceklerini söyledi. Prandelli'nin Sneijder kararını değerlendiren Albayrak, "Sneijder, milli takımdan geldi çok yorgundu. Semih'in de sakatlığı vardı. Biz, Prandelli'nin arkasındayız. Taraftarlarımızın da arkasındayız, futbolcularımızın da arkasındayız. İki günde bir maç kaybedince hoca gönderilmez" dedi.

Taraftar istifa istemekte haklı

Cesare Prandelli basın toplantısında taraftarların istifa çağrısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor karşısında alınan ağır yenilgi sonrası tribünlerin istifa çağrısı yaptığı Cesare Prandelli, basın toplantısında 'sorumluluk bende' dedi. Kötü gidişte sorumlunun her zaman teknik direktörler olduğunu belirten İtalyan çalıştırıcı, "Hatayı nerede yaptığımızı bulmamız lazım. Taraftarımız için çok üzgünüm, haklılar. Kaybedildiği zaman suç her zaman teknik adamındır ama önümüzde birçok maç var ve bizi desteklemeleri gerekiyor, onlardan bunu istiyorum. Skoru kaybettikten sonra birçok değişiklik yaptık, ben bu yenilgide faturayı kendime çıkartıyorum ve bir hata varsa bunu ben yapmışımdır. Bu hatayı bulmamız lazım, bulacağız" dedi.

SNEİJDER'E SÖYLEMİŞTİM

Sneijder'i neden oynatmadığı konusunda da açıklamalarda bulunan Prandelli, "Maçtan önce söylediğim gibi, Sneijder'in de haberi vardı, 100 maç oynayamaz. Milli maçtan sonra kendisinin bir yorgunluğu vardı, bunu da konuştuk ama hiçbir futbolcudan 100 maç oynamasını bekleyemezsiniz." ifadelerini kullandı.

KADROYU ALBAYRAK MI YAPIYOR?

Abdürrahim Albayrak'ın takıma karışıp karışmadığı yönündeki soruyu da cevaplayan Prandelli, "Kesinlikle hayır, yaptığım kadro tercihlerime büyük bir saygı var ve dışarıdan hiç kimse bana baskı yapmıyor, böyle bir durum söz konusu değil. Birden fazla kulvarda mücadele ediyoruz ve kadro tercihlerimizi de gün gün yapmak zorunda kalıyoruz. Her futbolcunun gün gün sıkıntıları oluyor. Milli maçlarda bizden ayrı kalan oyuncular yerine Florya'da bizimle çalışan oyuncuları bugün sahada görmek istedim. Sonuç iyi olmayınca da suç bende" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.