Galatasaray Liv Hospital'da Carlos Arroyo Yarın Forma Giyemiyor

Galatasaray Liv Hospital'da Carlos Arroyo Yarın Forma Giyemiyor

Galatasaray Liv Hospital'ın Barcelona ile yaptığı maçta sakatlanan Carlos Arroyo'nun yarın forma giyemeyeceği açıklandı.

Galatasaray Liv Hospital'ın Barcelona ile yaptığı maçta sakatlanan Carlos Arroyo'nun yarın forma giyemeyeceği açıklandı.

Galatasaray Liv Hospital'ın Barcelona ile yaptığı Euroleague Çeyrek Final play off serisi ilk maçında sakatlanan Carlos Arroyo yarın forma giyemeyecek. İlk yarının son dakikasında bileği dönen Arroyo, maçın ikinci yarısında görev yapamamıştı. Porto Rikolu basketbolcunun çekilen MR'ının ardından yarınki maçta da forma giyemeyeceği açıklandı.

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden, 'Carlos Arroyo’nun 'nun sağlık durumu hakkında açıklama' başlığı ile verilen haberde şu ifadelere yer verildi:

"Dün oynanan Barcelona-Galatasaray Liv Hospital maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Carlos Arroyo’nun yapılan muayene ve incelenen MRG tetkikleri sonucunda takım doktoru Adnan Bağrıaçık, bir açıklama yaptı:

"Yapılan tetkiklerin ardından sol ayak bileği tendonunda gerilme ve yırtık teşhis edilip, tedavisine hemen başlanmıştır. Sporcumuzun özverisi ve sağlık ekibimizin çabalarıyla Pazar günü İstanbul’daki maça yetişeceğini ümit ediyoruz. Kafilede yer alan diğer 13 sporcumuzun yarınki maça çıkmasını engelleyici bir sağlık problemi yoktur."

SERİDE İKİNCİ MAÇ YARIN SAAT 22.00'DE BARCELONA'DA

Bu arada Galatasaray Liv Hospital, Euroleague Çeyrek Final play off serisi ikinci maçında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. İspanya'da bulunan Palau Blaugrana'daki mücadele yarın saat 22.00'de başlayacak.

Bilindiği gibi dün oynanan çeyrek finalin ilk maçında Barcelona, Galatasaray Liv Hospital'ı 88-61 mağlup etmişti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.