Galatasaray Kafilesi Balıkesir'de Sevgi Gösterileriyle Karşılandı

Galatasaray Kafilesi Balıkesir'de Sevgi Gösterileriyle Karşılandı

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Balıkesirspor ile karşılaşacak Galatasaray kafilesi şehre geldi. Sarı-Kırmızılı kafileyi taşıyan THY'ye ait özel bir uçak akşam saatlerinde Balıkesir merkez havaalanına indi. Sarı-Kırmızılı taraftarların...

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Balıkesirspor ile karşılaşacak Galatasaray kafilesi şehre geldi. Sarı-Kırmızılı kafileyi taşıyan THY'ye ait özel bir uçak akşam saatlerinde Balıkesir merkez havaalanına indi. Sarı-Kırmızılı taraftarların tezahüratları ve sevgi gösterileriyle karışlanan takım, otobüsle kalacağı otele gitti.

Galatasaray kafilesi, Balıkesirspor ile yarın akşam oynayacağı maç için şehre geldi. Galatasaray kafilesini taşıyan THY'ye ait Bitlis isimli özel uçak saat 19.00'da Balıkesir merkez havaalanına iniş yaptı. Teknik direktör Cesare Prandelli ve futbolcular kendilerini bekleyen Sarı-Kırmızılı taraftarlarla fotoğraf çektirip imza verdi. Teknik heyet ve futbolcular taraftarların sevgi gösterileri arasında takım otobüsüne bindi.

Bu arada havaalanı dışında toplanan bir grup taraftar, takım otobüsünün önünü kapatarak meşale yakıp tezahürat yaptı. Bir süre otobüsün hareket etmesine izin vermeyen taraftarlar, kaptan Selçuk'a sevgi gösterilerinde bulundu. Kaptan Selçuk'un taraftarları selamlamasının ardından takım otobüsüne yol verildi.

Takım otobüsü daha sonra, Sarı-Kırmızılı kafilenin Pamukçu Mahallesi'nde kalacağı Asya Termal Otel'e gitmek üzere hareket etti. Havalanın bulunduğu Halalca Mahallesi'nde vatandaşlar, otobüsün geçtiği esnada futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.