Galatasaray Başkanı Yarsuvat: Tff, Ölçmüş Biçmiş Ve Karar Almış (Özel)

Galatasaray Başkanı Yarsuvat: Tff, Ölçmüş Biçmiş Ve Karar Almış (Özel)

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Türkiye Futbol Federasyon (TFF)'nin aldığı, 'Hakemlerin soyunma odaları ve çevrelerinde yapılacak eylemler ve dışarıda kulüp yöneticilerinin yaptıkları açıklamalar için bundan sonraki haftalardan geçerli...

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Türkiye Futbol Federasyon (TFF)'nin aldığı, 'Hakemlerin soyunma odaları ve çevrelerinde yapılacak eylemler ve dışarıda kulüp yöneticilerinin yaptıkları açıklamalar için bundan sonraki haftalardan geçerli olmak üzere, en az 1 yıl men cezaları verilecektir.' açıklamasının sorulmasına, "TFF ölçmüş biçmiş öyle karar almış." diye cevap verdi.

Galatasaraylı İş Adamları Derneği (GSİAD) tarafından düzenlenen 'Sarı Kırmızı Kareler’ fotoğraf yarışması ödül törenine katılan ve ardından Cihan muhabirinin sorusuna cevap veren Yarsuvat şöyle konuştu:

“Bunu ben söylemedim gidin federasyona sorun. TFF öyle karar almış. Hukukçuları var sosyologları var. Böyle bir kararı ölçmüşler biçmişler ve karar vermişler. Ben iyidir ya da kötüdür diye bir değerlendirme yapmıyorum. Bu onların yapmış olduğu bir iş.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.