Galatasaray Arsenal maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Galatasaray Arsenal maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında İngiliz ekibi Arsenal'e konuk olacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında İngiliz ekibi Arsenal'e konuk olacak.

Gruptaki ilk maçında evinde Belçika temsilcisi Anderlecht'le 1-1 berabere kalan ve 1 puanı getiren golü ancak uzatma dakikasında bularak, yenilgiden son anda kurtulan Galatasaray, zorlu Arsenal deplasmanından puan çıkarmaya çalışacak. İlk maçında Borussia Dortmund'la Almanya'da karşı karşıya gelen ve 2-0 mağlup olan Arsenal ise kendi seyircisi önünde kazanarak, gruptaki iddiasını korumaya çalışacak.

Emirates Stadı'nda TSİ 21.45'de başlayacak olan Arsenal-Galatasaray müsabakasını, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

ARSENAL
Szczesny
Chambers
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
Flamini
Sanchez
Özil
Chamberlain
Cazorla
Welbeck

GALATASARAY
Muslera
Veysel
Semih
Chedjou
Telles
Dzemaili
Melo
Selçuk
Sneijder
Pandev
Burak

STAT: Emirates
SAAT: 21:45
HAKEM: Gianluca Rocchi
YAYIN: Smartspor

MUSLERA: "ZOR MAÇ OLACAK"

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, "Öyle hissediyorum ki çok zor bir maç olacak. Şampiyonlar Ligi tarihinde pek çok başarısı olan bir takımla karşılaşacağız. Deplasman takımı olarak maçın çok zorlu olacağını biliyoruz. Her zaman olduğu gibi elimizden geleni yapacağız. İyi bir neticeyle dönmek için tüm çabamızı sahaya yansıtacağız" ifadelerini kullandı.

 

Bu dev maçı Şifresiz verebilecek kanalların listesi ve bilgileri
 

Sky Calcio 2 / HD , Sky Sport 1 (Italia) , Sport TV1 / HD , NTV Russia , Al Jazeera Sport +3 , Nova Sports 2 [Hellas] , Viasat Sport Baltic , Viasat Football (Swe) , Al Jazeera Sport +7 , Sky Sport 1 (germany) / HD1 , TRK Futbol (ukraine) , Digi Sport 1 (romania) , Digi Sport 1 (hun) , Viasat Football (Nor) ,habergazete.com  Idman TV , Sky Sports 4 (uk) , Dolce Sport / HD , bTV Action , Arena Sport 3 (serbia) , GMG Football , beIN Sport 2 / HD , C+ Liga Campeones 2 / HD , NTV Plus Futbol / HD , Arena Sport 3 / HD (cro) , TV3 Sport 1 (den) / HD , C+ Family (poland) / HD , NTV Spor Smart / HD (D-Smart 76) , Digi Sport 2 (svk) , 5 LIVE (israel) / HD
 
ŞİFRESİZ: Birlik TV (BTV) (Afganistan) — Türksat 2A — 11644 H 02960 — FEC:3/4

 

Türksat’ta olduğundan bu maç için en önemli kozumuz. Eğer maçı yayınlayacaksa zahmetsizce izleyebiliriz. Üstelik herhangi bir şifreleme durumu da yok. Frekansı tarattığınızda kanal “Birlik” adında bulunabilir.
BISS: Rustavi 2 (Gürcistan) — Türksat 3A — 12596 V 03700 — FEC:5/6

 

Türksat’ta olduğundan izlemek zahmetsiz olacak ve kaliteli görüntü ile sorunsuz izlenebilir. Biss destekli uydu alıcısı ile biss key girişi yapınca sorunsuz izleyebilirsiniz.
ŞİFRESİZ: Farda TV Service [Rah-e-Farda] (Afganistan) — Turksat 2A — 11987 H 02222 — FEC:5/6

 

Türksat’ta bulunduğundan izlemesi kolay. BISS destekli uydu alıcısı olmayanlar izleyebilir; ancak görüntü kalitesi pek iyi olmadığından son tercih olarak düşünülmesi tavsiye edilir. Yayını maçtan önce test etmeyi unutmayın.

 

BISS: İdman TV (Azerbaycan) — Azerspace 1 — 11169 H 20400 — FEC:5/6

 

Azerspace 1 uydusu 46.0°E konumunda. Yani 46 derece doğuda. Yani Türksat uydusunun 4 derece daha doğusunda. Bu yüzden bu kanal üzerinden izlemek için çanağı 4 derece daha doğuya çevirmelisiniz. Arada 4 derecelik fark olduğu için çanak çevirmeden ikinci bir lnb ile hem Türksat’ı hem Azerspace 1′i aynı anda izleme şansı da var. Bu konudaki ayrıntılar için internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz.
ŞİFRESİZ: OBN BiH (Bosna Hersek) — Eutelsat 16A — 11262 H 30000 — FEC:2/3

 

Türkiye’den batı yarısından 60cm’lik çanakla, doğu yarısından ise 70cm’lik çanakla izlenebilir. İzlemek için çanağınızı 16 derece doğu yönüne çevirmeniz gerekiyor.

ŞİFRESİZ: Negaah TV (Afganistan) — Express AM22 — 11194 H 02170 — FEC:3/4

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.