Galatasaray 3 dünya yıldızını daha getiriyor

Galatasaray 3 dünya yıldızını daha getiriyor

Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Dünya futbolunun tanınmış ismi Thierry Henry, Galatasaray'a gelmek istediğini belirtti.

Galatasaray sadece futbolcular için değil aynı zamanda teknik adamlar için de cazip bir yer.

Futbol kariyerleri önemli başarılarla dolu üç efsane, Galatasaray’a resmen başvurdu.

Galler’in Swensea kentinde düzenlenen UEFA Prolisans Kursu’na katılan Galatasaray Antrenörü Tuğberk Tanrıvermiş burada sınıf arkadaşı olduğu Henry, Makelele ve Arteta’dan ilginç bir teklif aldı.

Teknik adamlığa hazırlanan bu üç efsane isim, Galatasaray’ı merak ettiklerini belirtip, İstanbul’a gelerek 2-3 gün süresince antrenmanları ve kulübün yapısını incelemek istediklerini söyledi.

 

Tanrıvermiş bu gelişmelerden Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün’ü de bilgilendirdi.

Sarı-kırmızılılar, Henry, Makelele ve Arteta gibi dünya futbolunda bilinen bu isimlerin Florya’da bulunmasının kulübün tanıtımı açısından önemli olacağını düşündü.

Gomis’in yanı sıra Fransız pazarında bilinen Feghouli, Belhanda gibi isimlerinden Galatasaray’da olması, Fransızların sarı-kırmızılılara ilgisini daha da artırıyor.

Dünya çapında isimlerin Galatasaray antrenmanlarında bulunmasına teknik direktör Igor Tudor da sıcak bakınca, Ergün, Tanrıvermiş ile görüşerek olumlu yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.