Galatasaray: 0 - Trabzonspor: 3

Galatasaray: 0 - Trabzonspor: 3

Stat: Türk Telekom ArenaHakemler: Mustafa İlker Coşkun, Mehmet Cem Satman, Ekrem KanGalatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Hakan Balta (Dk. 67 Tarık Çamdal), Olcan Adın, Selçuk İnan, Melo, Yekta (Dk. 61 Sneijder), Emre Çolak (Dk. 46 Umut Bulut),...

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Mehmet Cem Satman, Ekrem Kan

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Hakan Balta (Dk. 67 Tarık Çamdal), Olcan Adın, Selçuk İnan, Melo, Yekta (Dk. 61 Sneijder), Emre Çolak (Dk. 46 Umut Bulut), Burak Yılmaz

Trabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Papadopoulos, Medjani, Musa Nizam, Salih Dursun (Dk. 46 Fatih Atik), Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Kevin Constant, Yusuf Erdoğan, Cardozo (Dk. 86 Yatabare)

Goller: Dk. 58 ve 76 Medjani, Dk. 86 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor)

Sarı Kartlar: Dk. 17 Musa Nizam, Dk. 23 Salih Dursun, Dk. 34 Mehmet Ekici, Dk. 77 Papadopoulos (Trabzonspor) Dk. 37 Hakan Balta, Dk. 55 Umut Bulut (Galatasaray)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. hafta maçında Trabzonspor konuk olduğu Galatasaray'ı İstanbul'daki 14 maçtan sonra 3-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Bordo mavili ekip bu 14 maçta 4 gol kaydederken, bugün 90 dakikada 3 gol birden attı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve hakem Mustafa İlker Coşkun'un düdük çaldığı maçta, konuk Trabzonspor'a 3 puanı getiren golleri 58 ve 76. dakikalarda Carl Medjani ve 85. dakikada da Yusuf Erdoğan attı.

Bu arada Trabzonspor'da 89. dakikada sakatlanan Kevin Constant oyuna devam edemedi. Konuk ekip oyuncu değişikliği hakkını tamamladığı için mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Bu sonuçla Galatasaray 19 puanda kalırken, konuk Trabzonspor ise aldığı bu galibiyetle puanını 15'e çıkardı ve maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi.

58. dakikada Trabzonspor öne geçti. Bu dakikada kullanılan köşe atışında Özer'in arkaya aşırdığı topu Cardozo tamamladı. Çizgi üzerinden Yekta'nın uzaklaştırdığı meşin yuvarlak cezaalanı dışına doğru açıldı. Burada topla buluşan Fatih Atik'in ortasına iyi yükselen Medjani, kafayla topu filelere gönderdi. 0-1.

61. dakikada Galatasaray etkili geldi. Bu dakikada Hakan Balta'nın soldan ortasında topa iyi yükselen Umut Bulut, kafayla tamamladı. Ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

75. dakikada Cardozo'nun cezaalanı dışından sert şutunu kaleci Muslera kornere çeldi.

76. dakikada konuk ekip farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Özer'in kullandığı köşe atışında Papadopoulos'un indirdiği topu arka direkte topla buluşan Medjani tamamladı. 0-2.

84. dakikada Tarık Çamdal'ın soldan ortasında Umut Bulut'un vuruşu kaleci Fatih'te kaldı.

85. dakikada Trabzonspor'un üçüncü golü geldi. Bu dakikada sol kanattan atağa çıkan Yusuf Erdoğan, Sabri, Melo ve Chedjou'yu geçtikten sonra düzgün bir vuruşla kaleci Muslera'yı mağlup etti. 0-3.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Trabzonspor'un 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.