G.Saray'ın kulübe değeri dudak uçuklattı

G.Saray'ın kulübe değeri dudak uçuklattı

Maddi sıkıntı yaşayan G. Saray'ın dünkü yedek kulübesi 47 milyon Euro değerindeydi. 3 Şampiyonlar Ligi finali gören Sneijder, Hamit ve Pandev kulübede oturdu. Prandelli, "80 maç oynayamazlar" diyerek kararını savundu.

Sürekli farklı kadroyla başlamayı gelenek haline getiren Galatasaray'ın hocası Cesare Prandelli dün yine ters köşe yaptı. Sneijder ve Semih Kaya'yı kulübeye çeken İtalyan hoca, yerlerine Emre Çolak ve Koray Günter'e şans verdi.

Prandelli maç öncesi kararını, "Bu futbolculardan 80 maç çıkarmasını bekleyemeyiz. Böyle bir tercihte bulundum. Milli maç arasında Florya'daki oyuncularla çok güzel antrenman yaptık. Onlara şans vermek istedim" diyerek savundu. Maçın ardndan eleştiriler üzerine de "Wesley'in milli maçtan geldiğinde yorgunluk ve ufak bir sakatlığı vardı. O da oynayamayacağından haberdardı" diye konuştu. Hollanda, deplasmandaki Letonya maçını pazar günü oynamıştı!

TELLES-BRUMA KADRO DIŞI

Kulübede yer alan 7 oyuncunun transfermarkt verilerine göre toplam değeri 47 milyon Euro'yu buldu. Piyasa değerleri 15 milyon Euro olan Telles ve Bruma kadroya bile giremedi. G. Saray'da kadrodaki isimler eleştirilirken, Devler Ligi finali gören 3 oyuncunun yedek başlaması taraftarı kızdırdı. Sneijder ve Pandev Inter'de Devler Ligi şampiyonu olurken, Hamit B. Münih forması ile 2.'lik yaşamıştı.

46.9 MİLYON EURO KENARDA BEKLEDİ

Sinan Bolat - 1.5 milyon Euro
Wesley Sneijder - 18 milyon Euro
Semih Kaya - 10 milyon Euro
Goran Pandev - 6 milyon Euro
Umut Bulut - 3.8 milyon Euro
Hamit Altıntop - 3.1 milyon Euro
Tarık Çamdal - 4.5 milyon Euro

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.