G.Saray'da 2700 üyeye daha ihraç

G.Saray'da 2700 üyeye daha ihraç

Galatasaray'da 2 bin 700 kişinin daha ihracı gündeme geldi.

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ile bağlantısı olan eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem'in tüzükteki '6 yıl aidat ödemeyenler kulüpten ihraç edilir' hükmüne dayanarak Galatasaray'ın bu maddenin aynı durumdaki diğer üyelerine karar vermesi durumunda 2 bin 700 kişi daha ihraç edilecek.

latasaray’da,  Hakan Şükür ve Arif Erdem’in ihraç edilmesinin yankıları sürüyor.Tüzüğün ‘6 yıl mazeretsiz aidat ödemeyenler kulüpten ihraç edilir’ hükmünü devreye sokan yönetim tarafından üyelikleri düşürülen. Hakan Şükür 8, Arif Erdem de 7 yıldır aidat ödemiyordu. Ancak, bu maddenin sadece 1-2 kişiye uygulanması da tüzük gereği mümkün değildi.

ÜYE SAYISI 5600’E DÜŞEBİLİR
Dursun Özbek yönetimi bu iki isim gibi en az 6 yıl aidat ödemeyen 2 bin 700 üyenin durumunu bugünkü toplantıya bıraktı. Sicil Kurulu, 6 yıldır aidatlarını yatırmayan üyelerin listesini yönetime iletti. Özbek ve ekibi bugün yapacağı toplantıda, sayıları 2 bin 700’e ulaşan bu üyelerin ihraç edilip edilmeyeceğine karar verecek. Sarı kırmızılı kulübün halen 8 bin 300 üyesi bulunuyor. Durumları tartışmalı 2 bin 700 kişinin ihracına karar verilirse üye sayısı 5 bin 600’e düşecek.

HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.