FuzulEv’den faizsiz ev ve araba fırsatı

FuzulEv’den faizsiz ev ve araba fırsatı

FuzulEv Konya Şubesi teslimat şenliği etkinliği çerçevesinde ev ve araba sahibi olmak isteyen aileler ile bir araya geldi. Etkinliğe katılan aileler arasında da sürpriz çekilişler yapıldı.

FuzulEv Meram Şubesi yemekli programda ev ve araba sahibi olmak isteyen ailelerle buluştu.  Yemeğin ardından salonda bulunan vatandaşlar arasında küçük bir sürpriz için çekiliş de yapıldı.  Programda konuşan FuzulEv Konya Meram Şube Müdürü Mehmet Cemil Şimşek, ailelerin kuruma olan inancının kendilerine Türkiye’nin en güvenilir kurumları arasında yer alma imkânı sağladığını söyledi. Faizsiz sistemler ülkemizde yaygınlaştığını belirten Şimşek, “Bu sistemlerle faiz ve vade farkı ödemeden isteyen vatandaşlarımız ev sahibi olabiliyor. Konyalı vatandaşlarımıza faiz ve vade farkı ödetmeden ev ve araç sahibi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

2-2-026.jpg

25 YILDIR HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Faize bulaşmadan konut sahibi olmanın zor olduğu günümüzde birikim yapmanın da aynı derecede zor olduğunu belirten Şimşek, şunları söyledi: “25 yıldır hayallerinizi gerçekleştirmek için çıktığımız bu yolda, siz değerli ailelerimizin güveni ve kurumumuza olan inancı bize Türkiye’nin en güvenilir kurumları arasında yer alma imkânı sağladı. Hiç kuşkusuz faize bulaşmadan konut sahibi olmanın çok zor olduğu günümüzde, birikim yapmakta aynı oranda zor oluyor. İşte bu sebeple kültürümüzde var olan dayanışma usulünü, çağdaş akılcı, güvenli ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için somutlaştırarak, ailelerin kendi aralarında yardımlaşmak suretiyle, her ay noter huzurunda yapılan çekilişler ile evlerini almalarını sağlıyoruz. Önümüzdeki teslimat ve dayanışma şenliğinde sizin de konutunuzu teslim etme mutluluğunu paylaşmak en önemli arzularımızdandır” ifadelerini kullandı.

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.