Fuzulev yeni yerinde

Fuzulev yeni yerinde

Faizsiz, kredisiz şekilde vatandaşları ev ve araç sahibi yapan FuzulEv, Meram Şubesi’ni yeni yerine taşıdı. Meram Şube, bundan sonra form kavşağında hizmet vermeye devam edecek.

Vatandaşı bankalara muhtaç etmeden, yardımlaşma ve birliktelik bilincini uyandıran Fuzulev, Meram Şubesi’ni yeni yerine taşıdı. FuzulEv Meram Şubesi, artık hizmetlerine Form Kavşağı’nda devam edecek. FuzulEv Meram Şube Müdürü Mehmet Cemil Şimşek, daha ferah ve geniş bir alanda hizmet vermek adına Amberreis Caddesi üzerinde taşındıklarını ifade ederek, “Konyalıları ev ve araç sahibi yapmaya yeni yerimizde devam edeceğiz” dedi.

BÜYÜK BİR MÜŞTERİ PORTFÖYÜMÜZ VAR

FuzulEv’in çalışma sistemi ve Konya’da yakaladığı başarı hakkında bilgiler veren Meram Şube Müdürü Mehmet Cemil Şimşek, “Konya’da çok büyük bir müşteri portföyü oluşturduk. Konya genelinde binlerce aileyi ev sahibi yaptık bugüne kadar. Fuzulev sistemi geçmişte köylerde Anadolu’da yapılan imece usulünün bir adıdır. El birliğine ve dayanışmaya dayalıdır. Kökünde yardımlaşma mevcut olan bir sistemdir. Günümüz faiz koşullarının malum halleri, cebimizi yakması, kimimizin çekememesi durumundan ötürü doğmuştur. Sistem insanların tasarrufa dayalı birikime dayalı bir ev ve araç almasını sağlıyor. Türkiye genelinde 50’yi aşkın şubemiz var. Türkiye’nin 20 25 yıldır hizmetinde. Allah’a şükür vatandaşımız bize güveniyor. Bizde vatandaşımıza olan sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

2-4-032.jpg

İNSANLARI BANKA FAİZİNDEN KURTARDIK

FuzulEv sisteminin insanları banka faizinden kurtarıp, biriktirmeye yönelik yöntemlerle ev sahibi yaptığına dikkati çeken Şimşek, “Fuzulev’in amacı; Türkiye’nin her yerinde insanlarımızı birleştirerek bir dayanışma bir yardımlaşma içerisine sokarak ev ve araç sahibi yapmaktır.  Şu anda ülke genelinde 55 şubemiz bulunmakta ve yıl sonuna kadar bu rakamı 70’e çıkarmayı planlıyoruz. Amacımız insanları faiz yükünden kurtarıp ev ve araç sahibi yapmak. Kimse ev sahibi olamayız diye düşünmesin, her keseye göre ödeme kolaylıklarıyla ev sahibi yapıyoruz” dedi. Meram Şubesi’nde açılışa özel indirimler uyguladıklarını dile getiren FuzulEv Meram Şube Müdürü Mehmet Cemil Şimşek, “Yeni şubemize özel, organizasyon ücretlerimizde yüzde 15 iskonto ve peşin ödeyemeyen müşterilerimize de 4-14 ay arası ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Üstelik her ay yapılan çekilişe de katılmalarını sağlıyoruz” diye konuştu. FuzulEv’in hem ev sahibi hem de araç sahibi yapma çalışmalarını yanında İstanbul’da da büyük konut projelerine imza attıklarını kaydeden Şimşek, “Fuzul İnşaat olarak; 3. İstanbul Projemiz ve TEM Avrasya projelerimiz devam ediyor. Fuzul güvencesi her alanda sürüyor” şeklinde konuştu. FuzulEv Meram Şube Müdürü Mehmet Cemil Şimşek, Konya’ya yıl sonuna kadar üçüncü bir şubeyi daha kazandıracaklarını kaydetti.

Hakan ARMUTCU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.