Fuzulev Selçuklu'dan müşterilerine iftar

Fuzulev Selçuklu'dan müşterilerine iftar

Fuzulev Selçuklu Şubesi, düzenlediği iftar yemeği ile müşterileriyle bir araya gelerek ramazan bereketini birlikte yaşadı.

1992 yılında ilk olarak Fuzul Oto olarak otomotiv sektöründe faaliyet göstermeye başlayan ve daha sonrasında çekilişli ev ve otomobil kampanyaları düzenleyerek müşterilerine imece usulü faizsiz ev ve araç sahibi olma imkânı sağlayan Fuzulev, Selçuklu Fuzulev'in Nevizade Kafe Restoran’da düzenlediği iftar yemeği ile müşterileriyle buluştu. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğine Fuzul Grup Satış ve Pazarlama Türkiye Genel Müdürü Erhan Okur, Konya Selçuklu Şubesi Müdürü Muhammet Ali Karaman, Fuzulev çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.


img_6011.jpg

İftar öncesinde kısa bir konuşma yapan Fuzulev Selçuklu Şube Müdürü Muhammet Ali Karaman, her geçen gün müşterilerinin desteği ile büyük bir aile olduklarını söyledi. Karaman, “1992 yılında çıkmış olduğumuz bu meşakkatli ancak bir o kadar da gurur verici yolculuğumuzda firma olarak Türkiye’nin bu sektörde lideri konumundayız. Bu başarı sizin güveniniz, desteğiniz ve bize olan inancınızla tam olarak doğru orantılı. Fuzulev Selçuklu Şubesi olarak hizmete girdiğimiz günden bu yana Konyalı hemşerilerimiz ile büyük bir yol kat ettik.  Birbirimize destek olarak hayal ettiğiniz geleceğe birlikte yürüdük. Gece gündüz demeden elimizden gelenin fazlasını sunma gayretinde bulunduk ve çok şükür bugün büyük bir aile olarak hep birlikteyiz. Bu güzel birliktelik sayesinde şükürler olsun ki Ramazan bereketini de birlikte yaşıyoruz’’ dedi.

img_6013.jpg

Tüm davetliler ile ayrı ayrı ilgilenen Fuzulev Selçuklu Şubesi Müdürü Muhammet Ali Karaman ve Fuzulev çalışanları iftar yemeğinin ardından müşterileri ile bir araya gelerek Fuzulev’in sistemi hakkında bilgi verdi.
img_6015.jpg

Mehmet Ali NURULLAHOĞULLARI
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.