Futbolcular alınan puandan memnun

Futbolcular alınan puandan memnun

Atiker Konyaspor’da Jahovic, Milosevic ve Uğur Demirok Sivasspor karşısında alınan 1 puandan memnun olduklarını söyledi. Yeşil-beyazlı 3 oyuncu Ankaragücü maçını mutlak kazanmaları gerektiğinin de altını çizdi

Atiker Konyaspor sezonun 11. Hafta maçında Sivasspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Karşılaşma sonrası yeşil-beyazlı oyuncular Adis Jahovic, Deni Milosevic ve Uğur Demirok maçı değerlendirdi.

JAHOVİC:  ALINAN 1 PUAN ÖNEMLİ

Atiker Konyaspor’un tecrübeli golcüsü  Adis Jahovic son 30 dakikasını 10 kişi oynadıkları Sivasspor maçında defansif anlamda çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti.   Jahovic kazanmak adına girdikleri fırsatları değerlendiremediklerini ama  alınan 1 puanın değerli olduğunu söyledi.

Sivasspor’un her takım adına zor bir deplasman olduğuna işaret eden Adis Jahovic, “Alınan 1 puan bizim adımıza önemli 1 puan. Çünkü son 30 dakikasında maçı 10 kişi ile tamamlamak zorunda kaldık. Dışarıda Sivasspor’un evinde 10 kişi ile oynamak kolay bir şey değil. Onun için takımımız olsun, defansımız olsun, taraftarlarımız olsun burada çok iyi iş çıkarttılar. İlk yarıda birkaç tane gol pozisyonuna girdik, şans yakaladık. Atamadık. Sivasspor’un da fırsatları vardı. Onlarda atamadılar. Bu noktada biz kalemizi çok iyi şekilde koruduk ve savunduk. Takımımız maça yüzde 100 şekilde odaklanmıştı ve konsantre olmuştu. Kazanamadık. Ama 1 puan aldık. Bunda emeği geçen tüm çalışanlarımıza, oyuncu arkadaşlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayarak destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ARTIK KAZANMALIYIZ

Hafta sonu Ankaragücü ile oynanacak 12.hafta maçına da değinen Jahovic, “Sahamızda kazanamıyoruz. Artık buna bir son verme adına bu maç çok büyük önem taşıyor. Bizi içeride dışarıda yalnız bırakmayan taraftarlarımızın vereceği destekle Ankaragücü’nü mağlup ederek sahamızdaki bu sezon ikinci galibiyetimizi alacağımıza inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Atiker Konyaspor'un Boşnak yıldızı Deni Milosevic, Sivasspor beraberliğini değerlendirdi
Deni Milosevic, takım olarak zor bir maça çıktıklarını ifade ederek, “Bizim adımıza zor bir maçtı. Kompakt olarak oynadık. İyi oyun oynamak ve sonuç almak için sahaya çıktık. Ve bu duruşumuzu da sahada sergiledik. Takım olarak atağa birlikte çıktık, defansı birlikte yaptık. İlk yarıda birkaç tane gol pozisyonu bulduk. Ama bunları değerlendiremedik. İkinci yarı çok fazla olmasa da yine pozisyonlarımız vardı. 10 kişi kaldık. Eksik kalmamıza ve 10 kişi oynamamıza rağmen alınan 1 puanın kötü olmadığını düşünüyorum. Şu an için bizim adımıza önemli olan önümüzdeki Ankaragücü maçı. O maçta mutlak galibiyet almak istiyoruz” diye konuştu.

GOLÜ BULSAYDIK DAHA FARKLI OLACAKTI  

Atiker Konyaspor'un başarılı stoperi Uğur Demirok, Sivasspor maçını değerlendirdi. Sivasspor maçında önemli pozisyonlar yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremediklerini ifade eden Uğur Demirok, şunları söyledi:  “Maça ilk 15 dakikada çok iyi başladık. Gol pozisyonu da bulduk. Belki onu atsaydık daha farklı bir maç olabilirdi. Ondan sonra Sivasspor kendi evinde oynamanın getirdiği hava ile baskı kurdu. Ama iyi mücadele ettik. Takım olarak bu maçta iyi savunma yaptık. Bütün arkadaşlarımı bu mücadeleden ve defansif anlamda iyi oynadığımız için kutluyorum. Pozisyonlarımız vardı. Değerlendirebilseydik sonuç çok daha farklı olabilirdi. Ama 10 kişi kaldıktan sonra mecbur olarak biraz geriye çekildik ve rakibi karşılaşamaya geçtik. Yenemiyorsak yenilmemek her zaman iyidir. Buradan 1 puan aldık. Şimdi içeride oynayacağımız Ankaragücü maçı çok önemli hale geldi. Seyircimiz karşısında mutlaka yenmemiz gerekiyor. Bu maçtaki mücadeleden dolayı tüm takım arkadaşlarımı ve bizi Sivasspor deplasmanına gelerek destekleyen tüm taraftarlarımızı kutluyorum” şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.