Futbolcu, canlı yayında evlenme teklif etti

Futbolcu, canlı yayında evlenme teklif etti

Konya'da Süper Amatör Lig'de şampiyon olan İhsaniye Gençlerbirliği'nin futbolcusu, katıldığı canlı yayında kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu

Konya'da Süper Amatör Lig'de şampiyon olan İhsaniye Gençlerbirliği'nin futbolcusu Mustafa Sarıdaş, şampiyonluk anılarını anlatmak için katıldığı canlı yayında, kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.

Konya'da yayın yapan bir televizyon kanalının programına katılan İhsaniye Gençlerbirliği'nin teknik heyet ve futbolcuları, şampiyonluk anılarını anlattı. Yayın devam ederken mikrofonu eline alınan genç futbolcu Mustafa Sarıdaş, "Bu takımda olduğum için çok mutluyum. Bu takıma gelirken iki hedefim vardı; birinci hedefim şampiyon olmak, ikincisi ise sevdiğim kızla evlenmekti. Sehran'ım seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşlarının alkışlaması üzerine Mustafa Sarıdaş, heyecanlandığını dile getirdi. Bir süre sonra kanalı arayarak canlı yayına katılan genç kız Sehrangül Köse de Mustafa'ya "Evet" cevabını verdi.

Programın yapımcısı Yüksel Cırt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir şeye vesile oldukları için mutluluk duyduklarını belirtti.

Hiç beklemediği bir anda evlenme teklifi olduğunu ifade eden Cırt, "Sonra biz de kızın cevabını merak ettiğimizi söyledik. Sağ olsun aradı ve teklifi kabul ettiğini söyledi. Mustafa ile bizde sevindik." dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.