Futbola doydular

Futbola doydular

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, herkes için futbol kapsamında tertip ettiği, “Özel Bahar Futbol Turnuvası” sona erdi. Turnuvaya 32 takım katıldı, 64 maç oynandı ve 446 gol atıldı

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, herkes için futbol kapsamında tertip ettiği, “Özel Bahar Futbol Turnuvası” oynanan final maçı ile sona erdi.  Toplam 32 özel takım katılımı ile gerçekleşen turnuvada 64 maç oynanırken 446 gol atıldı. Oldukça centilmence geçen turnuvada 52 sarı kart ve sadece 4’de kırmızı kart gösterildi.

“Özel Bahar Futbol Turnuvası” final maçını 3-1 kazanan Alissacity şampiyon olurken Karatay Gençlik ikinci, Anadolu Kartalları'da üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı Horozoğlu, gol kralı ve altın eldiven Anadolu Kartalları takımından Fatih Tuncer ve Abdulhamit Söyler oldular.

Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynanan final maçı sonunda yapılan kupa töreninde takımlara kupa ve madalyaları; Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ertuğrul Uslu, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Nihat Çelikkollu, İhsaniye Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Yapıcı ile İhsaniye Gençlerbirliği Genel Kaptanı Recep Carı, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Yaman, Tahir Taşyüz ve İbrahim Karabacak tarafından takdim edildi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Sekreteri İbrahim Karabacak yaptığı açıklamada, “Turnuvanın oldukça centilmen bir havada geçmesi bizleri memnun etti. Sezon sonu olması nedeniyle futboldan uzak kalan gençlerin spordan uzak kalmaması için bu tür organizasyonlara devam edeceğiz. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eder, dereceye giren takım ve oyuncuları kutlar, final maçına teşrif eden misafirlerimize ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.