Fuat Tuza: Hedef maçlarımızdan birisi

Fuat Tuza: Hedef maçlarımızdan birisi

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da hafta sonu iç sahada oynanacak Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor.

Yeşil-beyazlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tuza, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyesi maçının hedef maçlarından birisi olduğunu ve bu maçtan galip gelmek istediklerini söyledi. Tuza ayrıca taraftarı da  bu zorlu maça davet etti.  

Ligin yeni ekibi Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyesi ile Pazar günü çok önemli bir maça çıkacağımızı belirten Fuat Tuza, “Hedef maçlarımızdan birini Pazar günü Konya’da kendi seyircimiz önünde Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyesi ile oynayacağız. Sahamızda özellikle de kadro ve güç olarak kendimize denk olan takımlarla oynayacağımız maçlarda galip gelmemiz gerekiyor. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bizi son oynadığımız Darüşşafaka Doğuş maçında salonu tıka basa doldurarak yalnız bırakmayan taraftarımıza bu maç daha çok ihtiyacımız var. Pazar günü saat 16:30’da tüm Konyalı basketbol severleri Selçuklu Spor Salonu’na davet ediyoruz. Takımımız bu desteği hak ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.