Fuat Avni'yi yazan gazeteci belirlendi

Fuat Avni'yi yazan gazeteci belirlendi

Takvim gazetesinin haberine göre, Twitter'da ortaya attığı iddialarla ortalığı karıştıran sır isim Emre Uslu mu?

akvim gazetesi MİT'in savcılığa yaptığı şikayet dilekçesine dayanarak Fuat Avni isimli kullanıcının olduğunu yazdı.

Emre Uslu ise iddialara Twitter üzerinden sert tepki gösterdi : "Fuatavini'yi bulamadık verelim abi".

17 ve 25 Aralık sürecinde sosyal medyada açtığı hesapla savcılık ve poliste bulunan birçok dosyaya ilişkin gizli bilgileri paralel yapının çıkarlarına hizmet edecek şekilde afişe eden Fuat Avni isimli Twitter kullanıcısı afişe oldu.

MİT, bu bilgiyi Fuat Avni'nin köşe yazdığı bir internet sitesinde kuruma yönelik ortaya attığı iftiralar gerekçesiyle savcılığı yaptığı suç duyurusunda verdi.

Emre Uslu'nun bu mahlas isimle yazı yazıp MİT'i yıpratmaya çalıştığı kaydedilen şikayet dilekçesinde Uslu hakkında işlem yapılması istendi. Bu başvuru üzerine Emre Uslu hakkında soruşturma açıldı.

MİT BULA BULA BENİ BULDUYSA

Fuat Avni olduğu iddia edilen Emre Uslu ise twitter hesabından suçlamalara ateş püskürdü. Haberin ardından sosyal medyadan sert mesajlar yazdı.

screen-shot-2014-07-17-at-9.58.52-am.png

"Madem Fuat Avni'yim (beyinsizler için not: Tabi ki değilim)"diye twitter hesabından yanıt veren Emre Uslu, şu açıklamayı yaptı;

FUATAVNİ BENMİŞİM

Havuz Takvimi MİT’in sonunda Fuat Avni’yi bulduğunu yazmış. Havuzcularda yalan bol. Bu yüzden habere temkinle yaklaşıyorum. Eğer haber doğruysa Fuat Avni benmişim, yani Emre Uslu.

Haberi okuyunca hem güldüm hem üzüldüm.

Güldüm, çünkü iddia gerçekten gülünç. Bu iddia Yeni Şafak’ın Geziciler İstanbul’un suyunu tüketecek diye yazdığı, musluk lobisi haberinden bile daha komik. Bu iddiayı Havuz’un gazetecileri yazıyordu onları ciddiye almıyordum. Onları beyinsiz piyon liginde gördüğümden hiç ciddiye bile almadım. Ama bu salakça iddiayı vergilerimizle beslediğimiz, ülkeyi korusun diye kurulmuş bir istihbarat teşkilatı dile getiriyorsa bu gülünç iddiaya sadece gülünür…

MİT APTALCA İDDİAYI İLERİ SÜRDÜYSE ENDİŞELENİN

Fuat Avni’nin ben olduğum iddiasına üzüldüm çünkü bunu dile getiren kurum MİT ülkenin hem güvenlik siyasetini belirleyen, hem dış politikasında etkin olan, hem de son dönemdeki cadı avının arkasındaki kurum olarak görülüyor. Bu teşkilatın başındaki kişi bu ülkenin Başbakanı’nın sır küpü. Böylesine önemli bir teşkilatın böylesine, delilsiz ispatsız, saçma sapan, nerden baksan tutarsız nerden baksan aptalca bir iddiayı gerçekten ileri sürdüyse bu ülkenin güvenliğinden ciddi derecede endişe edebilirsiniz…

FUATAVNİ'Yİ BİLE BULAMAYAN İSTİHBARAT TEŞKİLATI

Fuat Avni’nin kim olduğunu bile bulamayan, bir istihbarat teşkilatı, muhtemelen Fuat Avni’yi tespit edemediği için, Erdoğan ve kamuoyuna bir şeyler söyleme gereği hissettiği için, ismimi ortaya atmış olmalı. ‘Fuat Avni’yi bulamadık versek olur mu abi’ durumu..

Ülkenin en önemli istihbarat teşkilatının beceriksizliğinden dolayı gerçek Fuat Avni’yi bulamadığı için, beceriksizliğini gizlemek için bir gazeteciyi suçlaması sadece üzücü değil içler acısı bir durum…

BEN EMRE USLU'YUM MASKALERİN ARKASINA SIĞINMAM

MİT Fuat Avni’yi bulamamış Emre Uslu’nun boğazına sarılıp Fuat Avni’yim de diye işkence yapacaksa boşuna uğraşmasın. Ben benim, Emre Uslu, tek ve hür. Sadece kendi adımla yazarım. Maskeleri indirmeye çalışırken maskelerin arkasına sığınma alçaklığını kabul edemem.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.