Fuarlara 25 bin 680 profesyonel ziyaretçi geldi

Fuarlara 25 bin 680 profesyonel ziyaretçi geldi

Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde birbiriyle sinerji yaratan dört sektörü bir araya getiren fuarlarda 32 ülkeden ve 44 şehirden 25 bin 680 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapıldı.

 

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 25-28 Nisan 2019 tarihlerinde Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER), Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) iş birliği ve T.C. Ticaret Bakanlığı, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in değerli destekleriyle düzenlenen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları kapılarını kapattı. Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde birbiriyle sinerji yaratan dört sektörü bir araya getiren fuarlarda 32 ülkeden ve 44 şehirden 25 bin 680 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapıldı. Fuarlar süresince sektörel atölye çalışmalarından konferanslara, eğitim seminerlerinden çekilişlere kadar birçok farklı etkinlik de katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fuarların ilk gününde ünlü mimar Cengiz Bektaş’ın “Geleneğe Eklenmek” sunumu ve imza günü özellikle genç mimarlardan yoğun ilgi gördü. “Yaşanabilir Kentler ve Evler” sloganıyla hazırlanan fuarlarda Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlemiş olduğu “Belediyeciler Buluşuyor” programı Türkiye’nin birçok şehrinden gelen belediye başkanlarını ve ilgili daire başkanlarını Konya Ticaret Odası – Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde ağırladı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi de fuarlar boyunca sürdürdükleri sanatsal etkinliklerle ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.

ÖNEMLİ BAĞLANTILAR KURULDU

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü yaptığı değerlendirmede, “Fuarlara yurt içi ve yurt dışından gelen profesyonel ziyaretçiler, yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren, gayrimenkul sektöründe proje üreten ve belediyelere profesyonel hizmet sunan katılımcı firmalara yüz binlerce dolarlık ön sipariş vererek şehrin ihracatının gelişmesi hususunda önemli bağlantılar kurdu. Ziyaretçiler de farklı etkinliklerin, fuara özel indirimlerin bulunması nedeniyle fuar merkezinden oldukça memnun ayrıldılar.Kuruluşumuz Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. olarak, “Yaşanabilir Kentler ve Evler” sloganıyla hazırlanan fuarlarımızın tüm katılımcı ve ziyaretçilerine, iş birliği yaptığımız tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.