FUARA ZİYARETÇİ AKINI

FUARA ZİYARETÇİ AKINI

Konya Tarım 2019 Fuarı, dün en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Özellikle yabancı ziyaretçiler fuara büyük ilgi gösterirken, şehir dışından gelen bayiler de yeni ürünleri inceleme fırsatı yakaladı.

BAĞCISAN MAKİNE DİKKAT ÇEKİYOR

1-bagcisan.jpg

Tarım sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Bağcısan Makine, son yıllarda yaptığı yatırımlar ve yeni ürün gamıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bağcısan Makine Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Bağcı, firma olarak sürekli Ar-Ge ve yeni ürün yatırımı yapmaya önem verdiklerin ifade ederek, satış sonrası hizmeti de üst seviyede tutarak müşteri memnuniyetini ilk sıraya yerleştirdiklerini vurguladı. Bağcı, fuarda gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

 

PANÇAOĞLU, FUARDAN MEMNUN

2-pancaoglu.jpg

Tarım sektöründe patates ekim ve hasat makineleri alanında faaliyet gösteren Pançaoğlu firması, Konya Tarım Fuarı’nda yeni ürettiği makinelerde dikkat çekiyor. Standında ağırladığı misafirlerine ürünleri ile alakalı bilgiler verirken, yüksek katılımlı bu fuarın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Pançaoğlu Genel Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Sinan Toprak, fuarın Konya tarım sektörü için iyi sonuçlar getirmesini temenni ettiklerini belirtti.

 

SÜRÜM TARIM İLGİ GÖRÜYOR

3-surum.jpg

Konya Tarım Fuarı'na katılmayı gelenek haline getiren Sürüm Tarım Makinaları, 1967 yılından bu yana Türk çiftçisinin yanında yer alıyor. Firmanın Genel Müdürü Mustafa Bardakçı , “Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan firmamız kendi sektöründe renkli, yenilikçi ve güçlü firmalardan biri konumundadır. Fuarda da bu anlamda yeni ürünlerimizi sergiliyoruz” diyerek ziyaretçileri stantlarına beklediklerini söyledi.

 

ÖZDÖKEN YENİLİKLERE DEVAM EDİYOR

4-ozdoken.jpg

Özdöken Tarım Makineleri ülke ve Konya tarımına katkı sağlamaya devam ediyor. Özdöken Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Duman, ülke tarımına yepyeni makineler kazandırdıklarını ve kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Mehmet Duman, her zaman kaliteyi ilk sıraya koyduklarını belirterek, fuarda güzel bir enerji yakaladıklarını ve beklendiği şekilde makinelerin büyük ilgi gördüğünü dile getirdi.

 

OSES ÇİĞKÖFTE ŞOV

5-oses.jpg

Çiğköfte sektörünün lider ismi Oses Çiğköfte, Konya Tarım Fuarı’nın yıldızı olmayı başardı. Fuarda açtığı satış - ikram alanında ziyaretçiler ile fuar katılımcıları için mola ve dinlenme fırsatı sunan Oses Çiğköfte, özellikle fındık karışımlı ürünüyle ilgi topluyor. Oses Çiğköfte Konya Bölge Yöneticisi Mustafa Uysal, fuarın en renkli alanlarından biri olduklarını ifade ederek, tüm katılımcıları yeni lezzetlerini tatmaya beklediklerini ifade etti.

 

FUARDA ÖZDUMAN TARIM KALİTESİ

6-ozduman.jpg

Sektörün öncü firmalarından olan Özduman Tarım Makinaları, Tarım Fuarı’nın gözde firmaları arasında yer almaya devam ediyor. AR-GE faaliyetlerine verdiği önemle dikkatleri çeken Özduman Tarım Yöneticileri Hikmet Duman ve Mevlüt Duman, fuarda da yenilikçi çözümler sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Hikmet ve Mevlüt Duman, fuarda çiftçilerden ve bayilerden gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade etti.

 

ÖZYEŞİLYURT TARIM YİNE GÖZDE

7-ozyesilyurt.jpg

1969 yılından bugüne kadar sektörün önemli isimlerinden olan Özyeşilyurt Tarım Makinaları fuarda yine büyük ilgi gördü. Firma Yöneticisi Hüseyin Koç, “Römork imalatı ile başladığımız üretim serüvenimize bugün yem karma makinaları, katı gübre dağıtma römorkları, taşıma römorkları, sıvı gübre serpme tankları, su tankerleri, merdaneler ve çiftlik ekipmanları ile plastik sektöründe de Tevekkül Plastik Kalıp olarak devam etmekteyiz” dedi. Koç, ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

 

METOSAN'DAN GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

8-metosan.jpg

Hidrolik sektörünün lider firmalarından Metosan, Tarım Fuarı’ndaki yerini aldı. Metosan Genel Müdürü Recep Tokkacı, firmalarına olan ilgiden memnun olduklarını söyleyerek, " Alanında sektörün en iyisi olan firmaların ürünlerini müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Hidrolik ve pnomatik sektörüne dair ne varsa standımızda mevcut. Metosan olarak sektördeki büyüklüğümüzün bilincinde, en yeni ve kaliteli ürünleri müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

 

İstikrarın adı; Çöğürcü Tarım

9-cogurcu.jpg

Adnan ve Ali Çöğürcü kardeşler tarafından kurulan ve her geçen gün sektördeki önemini artıran Çöğürcü Tarım Makinaları, Tarım Fuarı'nda özellikle balyalama ve yem karma makinalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Firma yöneticisi Adnan Çöğürcü, patentli ürünler ürettikleri ifade ederek, "Firma olarak sürekli yeni çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Özellikle yem karma makinası ve balya yükleme sistemlerinde sektörde önemli bir yere geldik" diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.