Freni Boşalan Kamyonun Görüntüleri Kamerada

Freni Boşalan Kamyonun Görüntüleri Kamerada

İzmir'in Buca ilçesinde freni boşaldıktan sonra apartmana çarpan ve kamyon şoförünün hayatını kaybettiği kaza anı kameraya yansıdı.Kaza, Atatürk Mahallesi 204/10 Sokak'taki Huzur Apartmanı önünde bugün saat 10.30 sıralarında meydana...

İzmir'in Buca ilçesinde freni boşaldıktan sonra apartmana çarpan ve kamyon şoförünün hayatını kaybettiği kaza anı kameraya yansıdı.

Kaza, Atatürk Mahallesi 204/10 Sokak'taki Huzur Apartmanı önünde bugün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Bir firma için dolgu malzemesi getiren evli ve iki çocuk babası Hamdi Ceylan (55) yönetimindeki 35 KA 5435 plakalı kamyon, eğimli olan 204/33 Sokak'ta çalıştığı sırada, iddiaya göre freni boşaldı. Ceylan’ın içinde bulunduğu kamyon, 204/10 Sokak'ta park halinde bulunan 06 U 1632 plakalı otomobile çarptı. Kamyon hızla Huzur Apartmanı'nın dış duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle şoför Ceylan, kamyonun ön kısmına sıkıştı, evlerden birinin duvarı yıkıldı. Uzun süren çalışmanın ardından kamyon evin salonundan ve Ceylan’ın cansız bedeni sıkıştığı yerden çıkarıldı.

KAZA BÖYLE GELDİ

Kameraya yansıyan görüntülerde kamyonun hızla gelip apartmana girdiği görülüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.