Fransa'daki Göçükte Ölü Sayısı 7'ye Yükseldi

Fransa'daki Göçükte Ölü Sayısı 7'ye Yükseldi

Fransa'da başkent Paris'in doğusunda yer alan Rosny-sous-Bois'daki bir binada meydana gelen göçükte ölenerin sayısı 7'ye yükseldi. 4 katlı bir binada henüz nedeni tam olarak belirlenemeyen patlama nedeniyle meydana gelen göçükte son olarak 80...

Fransa'da başkent Paris'in doğusunda yer alan Rosny-sous-Bois'daki bir binada meydana gelen göçükte ölenerin sayısı 7'ye yükseldi.

4 katlı bir binada henüz nedeni tam olarak belirlenemeyen patlama nedeniyle meydana gelen göçükte son olarak 80 yaşındaki bir kadının cansız bedenine ulaşıldı. Binanın zemin katında oturduğu belirlenen 50 yaşındaki bir kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor. Göçükte yaralı sayısının ise 11 olduğu belirtildi. Yaralılarının 4'ünün durumu ciddiyetini koruyor.

Olay yerini ziyaret eden Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, patlamanın gaz sızıntısından meydan gelmiş olabileceğini vurguladı. Le Parisien gazetesi de patlamanın meydana geldiği binada 3 gün önce gazla ilgili çalışmalar yürütüldüğünü aktardı.

74 itfaiyecinin patlamanın meydana geldiği andan itibaren çalışmalarını sürdürdüğü kaydedilirken, binanın yıkılmayan bölümünün teşkil ettiği tehlikenin, göçük altında kalanlara ulaşmayı zorlaştırdığı aktarıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.