Fransa’da Meram Belediyespor rüzgarı

Fransa’da Meram Belediyespor rüzgarı

Bedensel Engelliler Avrupa Halter Şampiyonası’nda Meram Belediyespor rüzgarı esti. Nazmiye Muslu Muratlı ve Sibel Çam Avrupa Şampiyonu olurlarken, Besra Duman 114 kg kaldırarak Avrupa Şampiyonluğuna kırdığı rekorla ulaştı.

Bedensel Engelliler Halter Avrupa Şampiyonası Fransa’da düzenlendi. Milli takımda yer alan Meram Belediyesporlu engelli halterciler şampiyonaya damga vurdu. 50 kilogramda podyuma çıkan Nazmiye Muratlı 111 kilogram kaldırarak şampiyon olurken, yine 67 kilogramda yarışan Sibel Çam ise kaldırdığı 110 kilogramla birinci olmaya hak kazandı. Bir diğer isim Besra Duman şampiyonada rekora imza attı. 55 kilogramda yarışan Meram Belediyesporlu Duman, 114 kilogram kaldırarak büyüklerde ikinci, gençlerde ise birinci oldu.

BAŞKAN TORU, ŞAMPİYONLARI TEBRİK ETTİ

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Avrupa Şampiyonasında İstiklal Marşımızı okutan sporcuları tebrik ederken, “Meram Belediyesporlu sporcularımız, yurtiçi ve yurtdışında gösterdikleri başarılarla hem şehrimizi hem de ülkemizi gururlandırmaya devam ediyorlar. Başta aileleri, hocaları, kulüp yöneticileri olmak üzere Fransa’da gösterdikleri performans ve elde ettikleri şampiyonluklardan dolayı sporcularımız Besra Duman, Nazmiye Muratlı ve Sibel Çam’ı tebrik ediyorum. Meram Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya katkımız devam edecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.