Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Karapınar'ı gezdi

Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Karapınar'ı gezdi

Merkezi Ankara’da bulunan Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü üyelerinden 35 kişi, Karapınar’a geldi.

Merkezi Ankara’da bulunan Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü üyelerinden 35 kişi, Karapınar’a geldi.

Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Zeki Güven önderliğinde Karapınar’a gelen çeşitli meslek dallarındaki Kulüp üyeleri, Meke Gölü ve Acıgöl’de fotoğraf çekimi yaptılar.

Güven, üyelerin 6 aylık bir fotoğraf eğitimi kapsamında Türkiye’nin birçok bölgesine özellikle de tarihi ve doğal güzellikleri olan alanlarını fotoğrafladıklarını söyledi.

Böylelikle hem üyelerin bilgi ve tecrübelerini artırmak, hem de kulübün fotoğraf arşivini oluşturarak çeşitli etkinliklerde fotoğraf sergileri ile katalog ve broşürlerle fotoğraf gönüllülerine tanıtmayı amaçladıklarını ifade eden Güven, böylelikle üyelerinin Türkiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerini de yakından tanımış olduklarını ifade etti.

Güven, "Karapınar’a geliş amacımız Karapınar’ın tarihi ve coğrafi konumu, göllerin ve obrukların oluşumları, Karapınar Çölleşme Erozyon Araştırma Merkezi sahasında yapılan erozyonla mücadelenin dünyaya örnek bir çalışma olması nedeniyle bol bol fotoğraflarını çekerek bu çalışmaları ve doğal güzellikleri görsel materyallerle Ankara’da fotoğraf severlere tanıtmaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.