Forvet Hattında Daha Rahat Hissediyorum

Forvet Hattında Daha Rahat Hissediyorum

Bursaspor’un genç oyuncusu Cedric Bakambu, oyun içerisinde kanatlardan ziyade ileri uçta kendisini daha rahat hissettiğini söyledi. Fransız oyuncu Bakambu, yeşil-beyazlı kulübün resmi yayın organı Bursaspor dergisinde yer alan açıklamasında,...

Bursaspor’un genç oyuncusu Cedric Bakambu, oyun içerisinde kanatlardan ziyade ileri uçta kendisini daha rahat hissettiğini söyledi.

Fransız oyuncu Bakambu, yeşil-beyazlı kulübün resmi yayın organı Bursaspor dergisinde yer alan açıklamasında, Bursa’ya gelmeden önce N’Diaye’den bilgi aldığını ve geldiğinde hayal kırıklığına uğramadığını ifade etti. Genç oyuncu, Bursaspor tesislerinin Avrupa’nın sayılı kulüplerinden bulunduğunu belirterek, saha koşullarının çok iyi olduğunu kaydetti.

“KARİYERİMİN İLK HAT TRİCKİMİ BURSASPOR FORMASI ALTINDA YAPTIM”

Yetenekli futbolcu, Bursaspor’daki futbolu ve attığı goller için ise şunları dile getirdi: “Attığım goller için büyük bir mutluluk duyduğumu söyleyebilirim. Her şeyden önce takımıma katkı verebildim. Onun dışında, gollerime kavuşabilmek için biraz beklemek zorunda kaldım. İlk gollerime atana kadar 5 - haftalık bir süre geçti O yüzden bu goller mutluluğun yanı sıra bende bir rahatlama hissi de yarattı. Kariyerimin ilk hat trickimi yaptım ve bunu da Bursaspor forması altında yaptım. Bu gerçekten kariyerimin sonuna kadar benim için çok özel olacak. Genel olarak dışarıdan bakan biri olarak değerlendirmem gerekirse futbolumu, ben topla oynamayı seviyorum. Koşular yapmayı, gol bölgesinde topla buluşmayı ve orada artık son dokunuşta tekniğimi kullanmayı seviyorum.”

“İLERİ UÇTA DAHA RAHATIM”

Bakambu, oynadığı mevki için şu değerlendirmeyi yaptı: “Bunlar tabi ki teknik direktörümün kara vereceği şeyler. Ama bana hangisinde daha rahat hissediyorsun derseniz ben ön forvet olarak söyleyebilirim. Kanatlardan ziyade ileri uçta kendimi çok daha rahat hissettiğimi söyleyebilirim. Çift forvet mi tek forvet mi konusuna geldiğiniz zaman, bu yanımda oynayacak oyuncunun özellikleriyle de çok alakalı bir durum. Çift ya da tek forvet ikisini de seviyorum. Kanatlarda oynatıldığında da elimden geldiğini yapar kaleye yaklaşıp bir şekilde gol atmaya çalışırım.”

"ŞENOL HOCA GELİŞİMİME KATKI VERİYOR”

Genç yetenek, Teknik Direktör Şenol Güneş hakkındaki görüşlerini şöyle ifade etti: “Şenol hoca ile çalışma fırsatının benim için şans olduğunu düşünüyorum. Gerçekten iyi ve çok dolu bir teknik adam. Benim buraya transferim gerçekleşmeden önce bu ihtimal doğduğunda kendisiyle telefonda görüşmüştük. Bana 'İyi bir takım kuruyoruz. Bize gel gol yollarında ekstra katkıyı verecek oyuncu sen olabilirsin. Senin içinde güzel bir fırsat olabilir' demişti. Geldiğimde de bana gereken fırsatı verdiğini, gelişimim için katkıyı verdiğini düşünüyorum. Onunla çalışmaktan memnunum."

Bakambu, gelmeden önce internetten atkı şovu taraftarların efsaneleşmiş şovlarını izlediğini belirterek, aynı atmosferi canlı yaşamak istediğini sözlerine ekledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.