Forvet hattı çöktü

Forvet hattı çöktü

Atiker Konyaspor gol yollarında sorun yaşamaya devam ediyor. Bu sezon hücuma yönelik 6 oyuncuyu kadrosuna katan yeşil-beyazlılarda oyuncuların etkisiz oyunu taraftarın isyan etmesine neden oldu

Bu sezon tarihinde ikinci kez 3 kulvarda mücadele eden Atiker Konyaspor gol yollarında sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Son oynanan Salzburg karşılaşmasında hücum oyuncularının beceriksizliği taraftarı çileden çıkarttı.

POZİSYONLARI EZDİ

Yaz transfer döneminde Bajic, Hora, Rangelov ve Halil İbrahim Sönmez gibi oyuncuları gönderen Atiker Konyaspor bu oyuncuların yerine 6 oyuncuyu kadrosuna kattı. Yaz transfer döneminde Patrick Friday Eze, Manyama, Evouna, Traore, Musa Araz, Ezekiel'i kadrosuna dahil eden Atiker Konyaspor bu oyunculardan istediği verimi alamadı. Son oynanan Salzburg maçında Eze'ye hazırlanan birçok gol pozisyonunun golle sonuçlanmaması taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.

11 MAÇTA 10 GOL ATTI

Süper Lig'de çıktığı 8 maçta 8 gol atarak maç başı 1 gol ortalaması tutturan Atiker Konyaspor, ligin en az gol atan takımı oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta 2 gol atan yeşil-beyazlılar bu sezon çıktığı 11 resmi maçta 10 gol attı. Hücum oyuncularından istediği verimi alamayan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay oyuncularına özel program uygulaması bekleniyor.

TRAORE OLUMSUZ ETKİLEDİ

Atiker Konyaspor'da Abdou Razack Traore'nin de sezonun ilk yarısını kapatması teknik heyetin elini kolunu bağladı. Takımın en etkili silahlarından biri olan oyuncu Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık sonucu oyundan çıkmış ve yapılan tetkitler sonucunda ilk yarıyı kapattığı açıklanmıştı. Reşit Akçay'ın en büyük kozlarından birisi olan Traore, yeşil-beyazlı forma altında bu sezon çıktığı 2 maçta 2 gol atmıştı.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum