Flora Şehir Konyalılara tanıtıldı

Flora Şehir Konyalılara tanıtıldı

Dağ Mühendislik yeni projesi Flora Şehir’i düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Toplam 334 daireye sahip Floraşehir, birçok yönden yeniliklere sahip olacak

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dağ çeyrek asırlık Dağ Mühendisliğin kuruluşundan bu tarafa ilke ve prensiplerine sadık kalarak çalıştığını belirterek, “Yeni nesil yaşam alanları ile halkımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Dağ konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “1992 yılında Konya’da hayatına başlayan firmamız kuruluşundan bu tarafa ilke ve prensipler doğrultusunda çalışmalarına devam etmiştir. Toplamda 7 binin üzerinde inşaat projesiyle ülke ekonomisine ciddi katma değer sağladık. Proje üretirken tüm ayrıntılara dikkat ettik. Sürekli eğitim alan uzman ekiple yolumuza devam ediyoruz. Lokasyon ve zamanında teslim inşaatta çok önemlidir. Çeyrek asrı aşan ticari yaşamımızda “zamanında teslim” ilkesini hep koruduk. Projelerimiz, ulaşım, sağlık hizmetleri ve sosyal donatılara kadar tüm ihtiyaçlar göz önüne alınarak yapılmaktadır. Konutları günümüz şartlarına göre değil geleceğe yönelik olarak planlamaktayız.

2-2.20150304094118.jpg


Floraşehir Konya’nın siluetini değiştirecek bir projedir. Konya’nın en temiz havasında yükselen Floraşehir, farklı yapısıyla müşterilerinin ilgisini çekmektedir. Toplam 334 daireye sahip Floraşehir, her yönden ışık alan son derece kullanımlı konutlardır. Floraşehir denince de ilk akla gelen unsur kalitenin yanında yeşille kucaklaşmasıdır. Konya’nın en büyük hastaneleri, alışveriş merkezleri ve sosyal alanlarıyla çevreli olan Floraşehir, konum itibariyle bütün çevre yollarına ve aktif merkezlere yakınlığıyla da önem taşıyor. Dört mevsim klimatik bir havanın yaşandığı bölgede yükselen Floraşehir’de hayatın tadı bir başka hissedilecektir” dedi.

BAHÇE VE TERAS KATLARI OLACAK

Floraşehir Projesi'nin özelliklerinden de bahseden Dağ, şunları söyledi: “Floraşehir’de yaşayanları bekleyen en özel sürprizlerden biri bahçe katları ile teras katlarıdır. Estetik güzellikleri eşliğinde kullanılan kaliteli malzemelerle tasarlanan bahçe katlarında ayrı bir keyif yaşanacaktır. Konya’yı kuş bakışı seyretmek için tasarlanan çatı katları da Floraşehir’e ayrı bir önem katıyor. Keyif katacak bu yeni dünyada Floraşehir, her ayrıntısıyla müşterisinin karşısına özel tasarımlarıyla ve lansman fiyatlarıyla çıkıyor. Zarif çizgilere sahip hatlarıyla yeni nesil otopark da Floraşehir’in ayrıcalıklarındandır. Türkiye’nin önemli inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik, geleceğin projeleriyle yarına önemli pencereler açmayı sürdürecektir.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.