Finlandiyalı Güzeller Alanya’da Kampa Girdi

Finlandiyalı Güzeller Alanya’da Kampa Girdi

Finlandiya’da yapılacak güzellik yarışması öncesinde kampa giren 10 Miss Finland mankeni Alanya’da görücüye çıktı. Geceye Issız Adam filmiyle ünlenen Cemal Hünal juri olarak katılırken, dizi ve sinem...

Finlandiya’da yapılacak güzellik yarışması öncesinde kampa giren 10 Miss Finland mankeni Alanya’da görücüye çıktı. Geceye Issız Adam filmiyle ünlenen Cemal Hünal juri olarak katılırken, dizi ve sinema oyuncusu Çiğdem Aysu ile usta oyuncu Hüseyin Özay’da davetliler arasında yer aldı. Geceye Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, turizmciler, Alanya’da yaşayan ve tatil için şehirde bulunan Finlandiyalılar katıldı. Sinema ve dizi oyuncuları Hüseyin Özay ve Çiğdem Aysu’nun da katıldığı gecede Issız Adam filmiyle ünlenen Cemal Hünal da jüri olarak 10 finalist güzele puan verdi.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Detur ortak çalışmasıyla bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Miss Finland Alanya Kampı Güzellik Yarışması Banana Otel Balo Salonunda yapıldı. Finlandiya’da yapılacak olan asıl yarışma öncesinde güzeller jüriyi oldukça zorladı. Yerli ve yabancı basın mensuplarının katılımıyla yapılan gecede, 23 yaşında ve 1.70 boyundaki 2 numaralı Shirly Karvinen Basın Güzeli, 22 yaşında ve 1.80 boyundaki 9 numaralı Elli-Noora Koskela Seyirci Güzeli, 22 yaşında ve 1.75 boyundaki 4 numaralı Elina Hoiska da Alanya Güzeli seçildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.