Final gibi maç

Final gibi maç

Saat 20.00'de başlayacak Kasımpaşa-Torku Konyaspor karşılaşmasında Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak

Torku Konyaspor, bugün Kasımpaşa ile İstanbul’da 7. haftanın açılış maçında karşı karşıya gelecek. Hedef: puanla dönmek. İstanbul Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda yapılacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak. Coşkun'un yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Erdinç Sezertam yaparken, maçın dördüncü hakemi Gökhan Memişoğlu.

Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün sabah yapılan antrenmanla tamamlandı ve yeşil-beyazlılar öğleden sonra İstanbul’a uçtu. Ligde geride kalan 6 hafta da 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan ve 6 puanla 12. sırada yer alan Kartallar, İstanbul deplasmanından puanla dönerek moral ve güven kazanmayı amaçlıyor. Yönetici, teknik adam ve futbolcular bu noktada birleşti.

Ö.ALİ, MARİCA VE VUKOVİÇ YOK

Torku Konyaspor’da, sakatlığı nedeniyle ameliyat olacağı bildirilen Marica bugünkü maçta kadroda yer alamayacak. Hafta içerisinde antrenmanlarda takımdan ayrı çalışan Ömer Ali İstanbul'a götürülecek, ancak muhtemelen 18 kişilik kadroya alınmayacak. İki gün dinlendirilen Vukoviç’in durumu ise kritik. Bu oyuncunun Kasımpaşa kadrosunda yeralmayacağı öğrenildi. Kalede ise büyük bir olasılıkla Kaya oynayacak. Uzun süredir takımdan ayrı kalan ve sakatlığı geçen Djalma ise 18 kişilik kadroda yeralacak ve oyuna sonradan girebilecek. Teknik adamların, son haftalardaki performansı nedeniyle Rangelov’u da uyaracağı ve kötüye gittiği takdirde kulübeye çekecekleri öğrenildi.    

FARKLI BİR İLK KADRO

Torku Konyaspor, Kasımpaşa maçına muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Benjamin Fuchs, Selim Ay, Kokaloviç, Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Uğur İnceman, Mehmet Güven- Torje, Hasan Kabze-Rangelov. Torku Konyaspor ile Kasımpaşa, bugün 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında  bugüne kadar oynanan 10 lig maçında Kartallar 5 yenilgi, 2 galibiyet alırken, 3 maç ise berabere sona erdi.  Ankara bölgesi üst klasman hakemi M. İlker Coşkun ise, Kartal’ın bu sezon ilk maçına çıkacak. Coşkun, Torku Konyaspor’un geçen sezon, 4. hafta da deplasmanda oynadığı ve 2-0 kaybettiği Elazığspor maçında da düdük çalmıştı.

AKSOY: PUAN İSTİYORUZ

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Kasımpaşa maçının virajı geçme maçı olduğunu, dolayısıyla da sahaya kazanmak, kazanamazlarsa da kaybetmemek için çıkacaklarını belirterek, “Futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum. Onlar da bu kötü gidişten rahatsızlar. Umarım iyi mücadele eder ve maçı kazanırlar. Aksi takdirde hepimizin başı ağrır. Yukarıda da belirttiğim gibi bu maçta kaybetme gibi bir lüksümüz yok. İnşallah herşey yolunda gider ve çıkışa geçeriz” dedi.

Recep ÇINAR  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.