Filistin, Irak Ve Suriye'deki Katliamlar Kıbrıs'ta Protesto Edildi

Filistin, Irak Ve Suriye'deki Katliamlar Kıbrıs'ta Protesto Edildi

KKTC'de Filistin, Suriye ve Irak'taki katliamlar meclis binası önünde protesto edildi.Yürüyüşe Sevimli Dostlar Derneği üyelerinin yanı sıra, öğrenciler, vatandaşlar, Filistinliler ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.Dernek...

KKTC'de Filistin, Suriye ve Irak'taki katliamlar meclis binası önünde protesto edildi.

Yürüyüşe Sevimli Dostlar Derneği üyelerinin yanı sıra, öğrenciler, vatandaşlar, Filistinliler ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.

Dernek yetkilileri yürüyüş öncesinde KKTC Meclisi önünde yürüyüş öncesi basın açıklaması yaptı. Türkiye Gençlik Konfederasyonu KKTC Genel Başkanı Mehmet Ali Başaslan yaptığı açıklamada vahşeti ve saldırıları kınayan basın bildirisi okudu.

Başaslan, Gazze ve diğer ülkelerde yaşanan vahşet karşısında asla susmayacaklarını söyledi. Zalimlerin mutlaka kahrolacağı ve cezasız kalmayacağı konusunda zerre kadar şüpheleri olmadığını ifade eden Başaslan, " Zalimler mutlaka yaptıklarının hesabını verecekler." dedi.

'Filistin Katliamına Son, “Çocuklar Uyurken Susulur, Ölürken Değil' gibi pankartların açıldığı etkinlikte, Arapça basın bildirisi de okunarak, Gazze ve diğer ülkelerde katledilenler için dua edildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.