Filipovic ikinci yarıyı bekliyor

Filipovic ikinci yarıyı bekliyor

Atiker Konyaspor’un tecrübeli stoperi Petar Filipovic ikinci yarıda ilk 11’in değişmez isimleri arasında yer almak istiyor.

Atiker Konyaspor’un tecrübeli stoperi Petar Filipovic ikinci yarıda ilk 11’in değişmez isimleri arasında yer almak istiyor. 4 Mart 2018’de iç sahada oynanan Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan oyuncu  yaklaşık 9.5 ay sonra  sezonun 16. Hafta maçı olan Kasımpaşa karşılaşmasında formasına kavuşmuştu.

22. dakikada sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemeyen Uğur Demirok’un yerine giren Filipovic yaklaşık 9,5 ay sonra sahada yer aldı. Tecrübeli oyuncu devre arası kampını  en iyi şekilde değerlendirerek  ikinci yarıda savunmanın vazgeçilmez isimleri arasında yer almak istiyor. Petar Filipovic  Atiker Konyaspor’un Antalya kampında oynadığı hazırlık maçlarında forma giyerek maç eksiğini de gidermeye çalışıyor.  

SAKATLAR İÇİN YOĞUN TEDAVİ  MESAİSİ

Atiker Konyaspor’da  Antalya kampı devam ediyor. Sezonun ilk yarısının son haftalarına doğru saktalıklar konusunda başı epeyce ağrıyan yeşil-beyazlı ekip devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek  ikinci yarıya daha sağlam bir kadro ile çıkmak istiyor. İlk yarıyı sakat geçiren Paolo Hurtado’nun tekrar formasına kavuşması camiada sevinçle karşılanırken tedavilerine devam edilen Selim Ay, Jens Jonsson antrenmanlara katılmıyor.  Hafif sakatlıkları bulunan Moryke Fofana, Fallou Diagne ise takımla birlikte, Uğur Demirok da takımdan ayrı olarak fizyoterapist Furkan Heyik yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Bu oyuncuların sezonun ikinci yarısına kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.

FERHAT TÜRKOĞLU
   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.