Fikret Orman: Stadı Bir An Evvel Bitirip Evimize Dönmek İstiyoruz

Fikret Orman: Stadı Bir An Evvel Bitirip Evimize Dönmek İstiyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statlarını bir an önce bitirip evvlerine dönmek istediklerini söyledi.    ‘Vodafone Karakartal’ programı kapsamında yapılan ve siyah – beyazlı taraftarlara sunulan özel tarifenin...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statlarını bir an önce bitirip evvlerine dönmek istediklerini söyledi.

    ‘Vodafone Karakartal’ programı kapsamında yapılan ve siyah – beyazlı taraftarlara sunulan özel tarifenin tanıtım toplantısı yapımı devam eden Vodafone Arena’da gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulüp yetkilileri, Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt ve Vodafone Türkiye yetkilileri katıldı. Toplantıda, yapımı süren stat ile ilgili bilgilendirmeler yapılırken ‘Vodafone Karakartal’ programının detayları anlatıldı.

ORMAN: BİR AN EVVEL STADI BİTİRİP EVİMİZE DÖNMEK İSTİYORUZ

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, tüm taraftarları bu yeni programa dahil olmalarını istedi ve stadyumu bir an evvel bitirip evlerine dönmek istediklerini söyledi.

    Fikret Orman, “Ben ve arkadaşlarım göreve geldiğimizde böyle bir stadın hayali bile yoktu. Kulübün dünya kulübü olması için bunu düşündük ve yaptık. Dünyanın ilk 5 şehrinden birisi İstanbul ve burası da en güzel yeri. Duruşu olan bir camianın iyi yönetildiği takdirde Beşiktaş’ın Avrupa’da kupalar kaldırabileceğini düşünüyorum. Bu da stat bitince olacak diye düşünüyorum. Bir an evvel evimize dönmek istiyoruz.”diye konuştu. Fikret Orman, basketbolun da olacağı 10 bin kişilk bir spor merkezi kuracaklarını ve proje aşamasında olduğunu ifade etti.

    Başkan, taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Türkiye’deki işbirliğimizi büyütmeye devam etmekteyiz. Vodafone taraftar paketi ile mobil topluluk programının tanıtımını yapacağız. Taraftarlarımız kendi aralarında konuşmalarında sınırsız bir şekilde iletişim kurma ağına sahip olacaklar. Buna futbol takımımız oyuncuları ve diğer sporcularımız da dahil olacak. Eğer herkes bu tarifeye geçerse kulübe katkıları kat kat artacak. Herkesi bu tarifeye geçmeye davet ediyorum.”dedi.

Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt’de Beşiktaş taraftarının ruhu ile Vodafone’nun değerlerinin örtüştüğünü söyledi.

    Öğüt, “Karakartal’ın yeni yuvasına hoş geldiniz. Geçtiğimiz yıl toplam 15 yıla yayılan ve 145 Milyon Dolar tutarında bir anlaşma yapmıştık. Bu stadyuma gelen taraftarlara her maç farklı avantajlar sunulacak. Akıllı stat için 10 Milyon Dolar’a yakın bir iletişim altyapısı kuruyoruz. Beşiktaş taraftarının kendine has bir ruhu var. Biz de bunun Vodafone değerleriyle örtüştüğünü düşünüyoruz. Bu taraftarın kulübü için neler yapabileceğini görüyoruz. Topluluk programı adı altında yaptığımız ‘Vodafone Karakartal’projesiyle taraftarların kulübüne desteğini bir nevi desteklemiş oluyoruz.”diye konuştu.

    Program, Vodafone Türkiye’nin Beşiktaş için hazırladığı kısa filmin gösterimi ile son buldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.