Fıba Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Çeyrek Final Heyecanı Başlıyor

Fıba Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Çeyrek Final Heyecanı Başlıyor

FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Ev sahibi A Milli Kadın Basketbol Takımı yarın saat 19.00'da Sırbistan ile yarı finale yükselebilmek için mücadele edecek. Bu...

FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Ev sahibi A Milli Kadın Basketbol Takımı yarın saat 19.00'da Sırbistan ile yarı finale yükselebilmek için mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

2014 FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final maçları yarın İstanbul'da oynanacak. Türkiye'nin evsahipliğinde düzenlenen organizasyonda çeyrek final karşılaşmaları Ülker Sports Arena'da oynanacak ve yarı finale kalacak takımlar belli olacak. Gruplarında birinci sırayı alan ve eleme turunda galip gelen 8 takımın çeyrek final mücadelesinde ilk maç Avustralya ile Kanada arasında oynanacak.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, yarı finale yükselebilmek için saat 19.00'da Sırbistan karşısına çıkacak. NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası çeyrek final maçlarının programı şöyle:

14.00 Avustralya - Kanada

16.15 İspanya - Çin

19.00 Türkiye - Sırbistan

21.15 ABD - Fransa

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.