Fıat'ta yıl sonu kampanyası

Fıat'ta yıl sonu kampanyası

2015 yılına sayılı günler kala otomotiv firmalarının kampanyaları da ardı ardına geliyor.

2015 yılına sayılı günler kala otomotiv firmalarının kampanyaları da ardı ardına geliyor. Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Koyuncu Fıat Genel Müdürü Fatih Güneş, 'Büyük Aralık Kampanyası'ile müşterilerimize yıl sonuna kadar 30 bin liraya 30 ay yüzde 0 faiz fırsatı sunuyoruz. Bu müthiş kampanyamız için son gün 31 Aralık’’ dedi.

Koç Fiat Kredi desteğiyle yürüttükleri Fıat Büyük Aralık Kampayası kapsamında, 30 Bin liraya 30 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunduklarının altını çizen Güneş, “2015 yılına yeni bir araçla girmek isteyenler, 30 bin liraya 30 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi fırsatından faydalanıyor. Fıat'ın 'Büyük Aralık Kampanyası'nda aracını daha uzun vadeli ödeme seçeneğiyle satın almayı tercih eden müşterilere de Doblo, Fiorino ve Pratico modelleri için 40 bin TL’ye 48 ay vadeli yüzde 0,77 faizli; Ducato modeli için de 60 bin L’ye 48 ayvadeli yüzde 0,89 faizli kredi seçeneğinden faydalanıyor’’ diye konuştu.

Fiat Ticari Araçlar’ın büyük ilgi gören “K2 Yetki Belgesi Hediye ” kampanyasının Aralık ayında da sürdüğünü hatırlatan Güne, “Kampanya kapsamında, Fiat Ticari Araç modellerinden birini tercih eden esnaf ve KOBİ’lere K2 Yetki Belgesi hediye ediyoruz. Aralık ayı boyunca ayrıca, işimiz rahat, gücümüz Fiat diyerek müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran 10 Numara Fiat Kampanyamız ile yıl sonunda Fiat ticari aracını yenilemek isteyen 10 Numara Fiat üyelerine özel bin TL takas fırsatı sunuyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.