Fiat Egea SW'nin fiyatı açıklandı

Fiat Egea SW'nin fiyatı açıklandı

Station bir model olan Fiat Egea SW'nin fiyatı açıklandı.

Fiat Egea’nın sedan ve hatcback modellerinin ardından station versiyonu geliyor. Ekim'de Türkiye'de de satışa sunulması beklenen aracın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika fiyatı açıklandı.

EGEA SW’NİN BAŞLANGIÇ FİYATI

Egea SW adı verilen station versiyonun, başlangıç seviyesinde 1.4 litrelik benzinli motor yer alıyor. Bu motor 94 beygirlik güç üretebiliyor. Otomobilin; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da 14 bin 900 avrodan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacağı belirtiliyor. Bu da ortalama 49 bin 600 liraya denk geliyor. Vergiler de eklendiğinde aracın Türkiye’de 55 – 60 bin lira aralığında satışa çıkabileceğini tahmin etmek güç değil. Egea’nın halihazırdaki sedan versiyonu 51 bin 900, hatcback versiyonu ise 53 bin 900 liradan satılıyor.

DİZEL EGEA SW FİYATI

Fiat’ın gözdesi 1.3 litrelik Multijet motorlu Egea SW’nin ise 17 bin 900 avroluk başlangıç fiyatına sahip olduğu gelen diğer bilgiler arasında. Yine bu fiyatın üzerine vergi eklemeyi unutmamak gerekir. Ayrıca bu motor da 1.4 benzinli versiyondaki gibi 94 beygirlik güç üretebiliyor.

Öte yandan Egea SW yeni teknoloji özelliklerle geliyor. Araçta 7 inçlik ekran, ses tanıma, mesaj okuyucu ve TomTom 3D navigasyon da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.