Fiat 500 L görücüye çıktı

Fiat 500 L görücüye çıktı

Koyuncu Plaza'da Fiat'ın yeni modeli Fiat 500 L'nin tanıtımı ve test sürüşü gerçekleştirildi. Koyuncu Plaza'ya gelen davetlilere aşure ikramı da yapıldı

Fiat'ın yeni modellerinden Fiat 500 L'nin test sürüşü Koyuncu Plaza'da görücüyü çıktı. Plaza'da davetlilere aşure ikramı da yapıldı. Koyuncu Fiat Oto Satış Şefi Murat İçil, Fiat 500 L hakkında davetlilere bilgi verdi. İçil, Fiat 500 L hakkında şu bilgileri verdi: "Aracımız 2013 yılında Türkiye piyasasına sunuldu. 2017 yılı itibariyle aracımız makyajlandı. Ön tampon, arka tampon, iç dizayn, 7 inç dokunmatik ekran, direksiyon simidi, kalitesi olsun, konfor olsun aracımızda herşey yenilendi. Onun dışında araçta aracımızda 3 farklı motor seçeneği var. 1.4 benzinli, 1.3 ve 1.6 olmak üzere iki tane motor seçeneğimiz var. Otomatik seçeneğimizi de dizelde sunuyor" dedi.

img_6471.jpg
KAMPANYADAN FAYDALANIN 
Fiat 500 L'ye özel kampanyalar düzenlediklerini kaydeden İçil, şunları söyledi: "Baktığımız zaman en son gelen bandrol zammından sonra 1.3 biraz daha avantajlı hale geldi. Onun haricinde aracımızın fiyatı 81.900 TL'den başlıyor. 25 bin TL'yi 12 aya faizsiz bölebiliyoruz. 50 bin TL'yi de 24 ayda 0.99 gibi çok avantajlı vade farkıyla veriyoruz. Aracımızda iki tane donanım var. Popstar ve crossplus olmak üzere. Başlangıç paketi popstarda standarddır. Çelik jant, sis farı gibi özellikler var. Yine bu segmentte birçok araçta olmayan otomatik çarpışma sistemi, sabitleyici gibi üst düzey özellikler geliyor. Yokuş iniş desteği, yokuş kalkış desteği gibi özellikler var. 3 farklı sürüş modu geliyor bu aracımızda.  Tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Aracımız hazır. Gelsinler aracımızı sürsünler, test etsinler. Yine motor seçeneğiyle araç almak istiyorlarsa gelebilirler. Kampanya bu ay sonuna kadar geçerli. Her ay fiyatlar Euro fiyatlarının artmasından dolayı artıyor. Erken almalarını tavsiye ediyoruz. Vatandaşlarımızı showroomlarımıza bekliyoruz.
İBRAHİM BÜYÜKEKEN merhabahaber.com

img_6484.jpg

img_6482.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.