FETÖ'nün siyasi ayağı araştırılmalı

FETÖ'nün siyasi ayağı araştırılmalı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, darbe girişimi sonrası yapılması gereken ancak bugüne kadar yapılmayan girişimin siyasi ayağının araştırılması gerektiğini belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla önemli bir açıklama yaptı. Karamollaoğlu, darbe girişimi sonrası yapılması gereken ancak bugüne kadar yapılmayan girişimin siyasi ayağının araştırılması gerektiğini belirtti.

15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi ehliyet ve liyakate gereken özenin gösterilmemesi, devlet kadrolarının bir gruba teslim edilmesi gibi yapılan büyük hataların milletimizin 15 Temmuz darbe girişimi ile karşı karşıya kalmasının sebeplerinden olduğunu belirten Karamollaoğlu, bu girişimin, eşi benzeri az görülen büyük bir cesaret ve özveriye sahip olan aziz milletimizin gayreti ve fedakârlığı ile önlendiğini vurguladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle önemli mesajlar yayınladı. “Milletimize bu kara geceyi yaşatanları, hain darbeye teşebbüs edenleri bir kez daha şiddetle kınıyor, o gece şehadet şerbeti içen kardeşlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum” diyerek başlayan Karamollaoğlu, “Rabbim milletimize bir daha böyle bir gece yaşatmasın!” dedi.

YAPILAN BÜYÜK HATALAR BİZE O GECEYİ YAŞATTI

15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi ehliyet ve liyakate gereken özenin gösterilmemesi, devlet kadrolarının bir gruba teslim edilmesi gibi yapılan büyük hataların milletimizi 15 Temmuz darbe girişimi ile karşı karşıya kalmasının sebeplerinden olduğunu belirten Karamollaoğlu, bu girişimin, eşi benzeri az görülen büyük bir cesaret ve özveriye sahip olan aziz milletimizin gayreti ve fedakârlığı ile önlendiğini vurguladı.

 

ANLAM VEREMEDİĞİMİZ BİR ŞEKİLDE SİYASİ AYAĞIN ÜZERİNE GİDİLMEDİ

Hain darbe girişimi sonrası atılması gereken en önemli adımın bu girişimin siyasi ayağının bir an evvel ortaya çıkarılması olması gerektiğini belirterek mesajlarına devam eden Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Ancak anlam veremediğimiz bir şekilde 15 Temmuz’un siyasi ayağı bugüne kadar hiç araştırılmadı.”

 

OHAL MAĞDURİYETLERİ GİDERİLMELİ

15 Temmuz sonrası OHAL uygulamaları ile oluşan mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi ve toplumda meydana gelen kutuplaşmanın ortadan kaldırılması için de atılacak adımların önemine dikkat çekerek mesajlarına devam eden Karamollaoğlu, “Olağanüstü hal uygulamalarından bir an önce kurtulmamız gerektiğidir. En kısa zamanda, adli sürecin normal olarak işlemesi sağlanmalı, toplum sürekli bir gerginliğe mahkûm edilmemelidir” dedi.

KARAMOLLAOĞLU TBMM’DEKİ ÖZEL OTURUMA KATILDI

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin 3’üncü yıl dönümü nedeniyle TBMM Genel Kurulunda gerçekleşen özel oturuma Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum