Feslikan Yaylası Şenlikleri, Binlerce Kişiyi Ağırlayacak

Feslikan Yaylası Şenlikleri, Binlerce Kişiyi Ağırlayacak

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri’nin 19’uncusu 02-03 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şenliklere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra ünlü sanatçılar Volkan Konak ve...

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri’nin 19’uncusu 02-03 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şenliklere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra ünlü sanatçılar Volkan Konak ve Bengü de katılacak.

Konyaaltı Belediyesi Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri’nin 19’uncusu bu yıl 02-03 Ağustos günleri arasında gerçekleştirilecek. Şenlikler hakkında bilgi veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan Bayramı’nın hemen ardından düzenledikleri Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri’yle Antalyalılara, eğlenip dinlenebilecekleri bir eğlence programı sunmak istediklerini söyledi. Başkan Böcek, bu yıl Feslika’nın binlerce kişiye ev sahipliği yapacağını kaydetti. Başkan Böcek, Antalya’nın sıcağından bunalan herkesi, rahat bir nefes alabilecekleri ve de gönüllerince eğlenebilecekleri bir ortama; deniz seviyesinden bin 450 metre yükseğe kurulu olan Feslikan Yaylası’na beklediklerini açıkladı.

Festivalde konserlerle eğlenceli dakikalar yaşanacak. Düzenlenen güreş müsabakalarında bu yıl 500’ün üzerinde güreşçi mücadele edecek. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Fatih Atlı’nın da katılacağını Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri Yağlı Güreşleri’nde Kırkpınar ikincisi İsmail Balaban ve 35 baş pehlivan boy gösterecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.