Feridun Görgülü toprağa verildi

Feridun Görgülü toprağa verildi

Konyaspor'un eski basketbolcularından, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Görgülü'nün ağabeyi Karatay Fen Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Feridun Görgülü (47) geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti.

Konyaspor'un eski basketbolcularından, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı  Hasan Görgülü'nün ağabeyi Karatay Fen Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Feridun Görgülü (47) geçirdiği kalp krizi sonucunda vefat etti. Metin Ortakarpuz'un başkanlık, Necati Yeğenoğlu'nun antrenörlük yaptığı Konyaspor'da basketbol oynayan Feridun Görgülü, sporu bıraktıktan sonra öğretmenliğe başladı.

19059162_1377255882311973_8003816091939499297_n.jpg

Konya'nın yetiştirdiği önemli sporculardan birisi olan Feridun Görgülü'nün cenazesi dün öğle namazına mütakip Parsana Camiinde kılınan namazdan sonra Musalla mezarlığında toprağa verildi. Spor, Siyaset ve Eğitim camiasından birçok insanın katıldığı cenaze töreninde, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Görgülü'nün bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Merhaba gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

merhabahaber.com

cenaze-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum